Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
105. 2a quinzena de febrer de 2023

La màgia és només la ciència que no entenem encara.

Arthur Charles Clarke

Carnaval 2023

Fins el 17 de febrer se celebra el Carnaval a les escoles. A la Trobada del Consell dels Infants que es va fer el 25 de gener, la reina del Carnaval va comunicar quines eren les seves lleis per a tots els nens i nenes de Badalona.


+ INFO

23è Festival Internacional de Màgia

Fins el 5 de març Badalona acull la 23ena edició del Festival amb les tradicionals gales al Teatre Zorrilla, al Teatre Margarida Xirgu i al Teatre Blas Infante. Una edició que recupera les actuacions i tallers a les biblioteques i als centres cívics i també, un curs de Màgia per a mestres coorganitzat pel CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

M'agrado tal com soc

S’ha iniciat a diferents centres de secundària el cicle de Tallers preventius dels Transtorns de la Conducta Alimentària, adreçat a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO i promogut pel Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Adolescència i salut mental

El dimecres 15 de febrer, a les 18 h, al Museu de Badalona, es fa la conferència: “Com promoure i acompanyar la salut mental en l’adolescència”, a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista. Aquesta activitat forma part del Programa de Formació per a Famílies, vinculat al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Programa de Formació per a Famílies

Ja es pot consultar el tríptic de les activitats del Programa de Formació per a Famílies 2023 que està previst es realitzin a la ciutat aquest curs.


+ INFO

Baròmetre dels Drets del Infants i els Adolescents

Ja es pot consultar la versió de l’Informe del Baròmetre dels Drets del Infants i els Adolescents, elaborat per la Taula d’Infància i l’Adolescència de Badalona (TIAB), adreçada a infants i adolescents. Així també, el Joc de Cartes del Baròmetre dels Drets del Infants i els Adolescents de Badalona. Son dues eines per comunicar el seu contingut als principals protagonistes d’aquest proijecte i poder recollir també les seves opinions, propostes i compromisos d'acció. 


+ INFO

Trobada del CIB

Ja es poden llegir els acords i el resum de la Trobada del Consell dels Infants de Badalona del passat 25 de gener. Aquest curs el CIB treballa, entre altres projectes, sobre «Badalona, com la veiem i com la volem!»


+ INFO

Badacorfbol

Del 27 de febrer al 3 de març es fa el Badacorfbol a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes. El Badacorfbol forma part del Badasport i està organitzat pel Grup de Mestres d’Educació Física de Primària, el CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

11a Fira de l’Ensenyament

Els dies 2 i 3 de març, pel matí, als jardins del Centre Cultural l’Escorxador. es fa una nova edició de la Fira de l’Ensenyamnet, adreçada a l’alumnat i a les families de secundària de la ciutat. El dia 27, per la tarda, es farà un acte de presentació de la Fira organitzada pel Serveis d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de diferents centres i entitats.


+ INFO

Preinscripció curs 2023/24

Del 6 al 20 de març es fa la preinscripció per a P3 (2n cicle d’educació infantil i primària). Del 8 al 20, la d’ESO. Al web de l’Ajuntament ja es pot consultar la Guia d’informació educativa i les dates de les 3 sessions informatives sobre el procés de preinscripció, dues presencials i una en línea.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain