Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
104. 1a quinzena de febrer de 2023

La pau no és només l'absència de la guerra; mentre hi hagi pobresa, racisme, discriminació i exclusió, difícilment podrem assolir un món de pau.

Rigoberta Menchú

DENIP 2023

El 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Nens i nenes de diferents escoles pintaran un mural per la Pau a la Plaça de les Brigades Internacionals, de 10 a 12 h. També es llegirà el manifest i hi haurà jocs i animació per la Pau. El 7 de febrer s’inaugura l’exposició de murals per la Pau al Centre Comercial Màgic Badalona fets per nens i nenes de diferents escoles. Al DENIP 23 hi participen les escoles: Betúlia, Cultural Artigues, Folch i Torres, Ítaca, Joan Coret, Josep Carner, Lestonnac, Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández i Minguella.


+ INFO

Badatletisme

Els dies 1 i 2 de febrer continua el Badatletisme a les pistes municipals Paco Águila, amb diverses proves atlètiques en les que hi participen 1.400 nois i noies de 5è de primària. El Badatletisme forma part del Badasport i està organitzat pel Grup de Mestres d’Educació Física de Primària, el CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Plenari del CEM

El dijous 9 de febrer, a les 17:30 h, a la sala d’actes del Viver, se celebra un nou Plenari del Consell Escolar Municipal (CEM)


+ INFO

Carnaval 2023

Del 13 al 17 de febrer es fa el Carnaval a les escoles. A la Trobada del Consell dels Infants que es va fer el 25 de gener, la reina del Carnaval va comunicar quines eren les seves lleis per a tots els nens i nenes de Badalona.


+ INFO

Adolescència i salut mental

El dimecres 15 de febrer, a les 18 h al Museu de Badalona, es fa la conferència: “Com promoure i acompanyar la salut mental en l’adolescència”, a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista. Aquesta activitat forma part del Programa de Formació per a Famílies, vinculat al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Estudiem de nit

Fins al 9 de febrer es torna a posar en marxa el programa ‘Estudiem de Nit’, una iniciativa per facilitar al jovent la possibilitat d’estudiar en horari nocturn durant el període d’exàmens. S’amplia l’horari d’obertura de la Sala d'estudis del Centre Cultural El Carme i de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto per possibilitar que els estudiants puguin continuar la seva activitat més enllà de l’horari habitual.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain