Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
103. 2a quinzena de gener de 2023

Pensant en els nens i nenes de tot el món, desitgem que tots els països compleixin amb la declaració universal dels drets dels infants per construïr un món millor.
Carta del CIB als Reis d'Orient

Carta del CIB als Reis d’Orient

Aquí podeu llegir la carta que van fer els nens i nenes del Consell dels Infants de Badalona als Reis d’Orient.


+ INFO

La Caseta amb rodes

La caseta amb rodes és un servei sociocomunitari i educatiu de suport a les famílies durant l’etapa de criança dels infants que, per diferents motius, no vagin a una escola bressol. És un servei d’accés lliure i gratuït que ofereix a infants i adults una estona per jugar, parlar, observar i pensar amb l’acompanyament d’un equip de professionals especialistes en l'atenció a la petita infància. Aquest espai familiar, promogut pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, està situat, aquest curs, a la Plaça de la II República, tots els dimarts, de 10,30 a 12,30 h; i a la Plaça de Les Palmeres, tots els dijous de 10,30 a 12,30 h.


+ INFO

Estudiem de nit

Fins al 9 de febrer es torna a posar en marxa el programa ‘Estudiem de Nit’, una iniciativa per facilitar al jovent la possibilitat d’estudiar en horari nocturn durant el període d’exàmens. S’amplia l’horari d’obertura de la Sala d'estudis del Centre Cultural El Carme i de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto per possibilitar que els estudiants puguin continuar la seva activitat més enllà de l’horari habitual.


+ INFO

Conferència IrsiCaixa

El dimecres 18 de gener, a la sala d’actes de l’Hospital de Can Ruti, es fa la xerrada “Que saps del VIH i de la sida?” adreçada a estudiants de secundària de la ciutat en el marc de les Jornades Científiques de Batxillerat de Badalona.


+ INFO

Infants i Contaminació

El dijous 19 de gener, a les 19 h a l’escola Montigalà, la pediatra Núria Pericas farà una xerrada sobre “Infants i Contaminació: com afecta l’autopista C-31 a la seva salut”. A continuació es farà una taula rodona.


+ INFO

Badatletisme

Del 23 al 27 de gener es fa el Badatletisme a les pistes municipals Paco Águila, amb diverses proves atlètiques en les que hi participen 1.235 nois i noies de 5è de primària.
+ INFO

Trobada del CIB

La 1a Trobada de l’any de les nenes i nens representants del Consell dels Infants de Badalona (CIB) es fa el dimecres 25 de gener, a les 17.30 fins les 19 h, al Centre Cívic La Salut.


+ INFO

Plenari del CEM

El 26 de gener, a les 17:30 h, al Viver, se celebrarà un nou Plenari del Consell Escolar Municipal (CEM)


+ INFO

DENIP 2023

El 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau. Nens i nenes de diferents escoles pintaran un mural per la pau a la Plaça de les Brigades Internacionals, de 10 a 12 h. També es llegirà un manifest i hi haurà jocs i animació per la Pau. Del 2 al 20 de febrer hi haurà una exposició de murals per la Pau fets per nens i nenes d'escoles de Badalona al Centre Comercial Màgic Badalona.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain