Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
102. 2a quinzena de desembre de 2022

Integrar la naturalesa en l'educació és, d'alguna manera, un retrobament entre nosaltres mateixes i també una manera de començar a construir aquesta transició ecològica que tant necessitem.
Heike Freire

Nou catàleg del Programa de Formació per a Famílies

Ja es pot consultar el nou catàleg de les activitats del Programa de Formació per a Famílies edició 2023. La data límit de recepció de demandes és divendres 16 de desembre.


+ INFO

El País del Sol Nou

El dilluns, 19 de desembre, a les 19 h, a la Parròquia de Santa Maria (C/ del Temple, 40), es presenta un nou llibre de Joan Soler i Amigó: “El País del Sol Nou”.


Tallers de Salut Alimentària

Des del Servei de Salut Pública de l’ Ajuntament de Badalona, s’ofereix als centres de secundària, uns tallers preventius dels trastorns relacionats amb la conducta alimentària, «Taller M’agrado tal com soc» , adreçats als i les alumnes del primer cicle d’ESO. Els tallers tenen una durada de 2 hores, i es realitzaran presencialment a l’aula del centre educatiu, durant el segon trimestre del present curs escolar. En els tallers es treballaran els factors de protecció front a aquest tipus de trastorns.


+ INFO

Nous cursos de català

Els cursos, des del nivell Inicial fins al C1, estan oberts a tothom (majors de 18 anys o bé de 16 si no tenen l’escolarització completa a Catalunya). La matrícula dels cursos de nivell C2 es realitzarà més endavant. El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia. Inscripció general: 19 i 20 de desembre.


+ INFO

Tallers de Danses urbanes i Rap

En el marc de la Fira de Nadal al Gorg, els dies 21 i 29 de desembre, de 18 a 19 h, a la Plaça Josep Tarradellas, es fa un taller de Danses urbanes adreçat a nois i noies per conèixer i aprendre característiques bàsiques de diverses modalitats de dansa urbana. També a la mateixa plaça, els dies 2 i 4 de gener, de 17 a 19 h, es fa un taller de Rap per conèixer i aprendre característiques bàsiques de les composicions de text i musicals del gènere. Tallers organitzats pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Patis Oberts Nadal 22

Del 27 al 31 de desembre i els dies 2, 3, 4, 5 i 7 de gener s’obren els patis de les escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport al periode de Nadal.
+ INFO

Concerts de Nadal del Conservatori i de l'EMMB

Aquests dies hi ha un munt de concerts promoguts pel Conservatori Professional de Música i per l'Escola de Música Moderna de Badalona. Consulteu el web.»


+ INFO

Nadal a Badalona

Geseende Kerfees en‘n gelukkige nuwe jaar / Froehliche Weihnachten und ein gluckliches Neues Jahr / I’D Mubarak ous Sana Saida / Merry Christmas & Happy New Year / Bon Nadal i feliç any nou / Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo / Zorionak eta Urte Berri On / Joyeux Noël et Bonne Année / Bon Nadal e Ano Novo / Buon Natale e Felice Anno Nuovo / Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto / Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan / Boas Festas e um feliz Ano Novo / Sarbatori vesele / Krismas Njema Na Heri Za Mwaka Mpya / Veseloho Vam Rizdva i Shchastlyvoho Novoho Roku!

L'e-clip tornarà el 15 de gener.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain