Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
101. 1a quinzena de desembre de 2022

M’agradaria pensar que al llarg de la meva vida de mestra he sabut acompanyar als nens i nenes en el seu procés d’aprenentatge, però sobretot haver estat al seu costat en la seva vida emocional, amb afecte i estimació.
Roser Batalla Baro

BADASPORT

Del 28 de novembre al 2 de desembre es fa el Badamotri al Poliesportiu de Montigalà. És la primera activitat del Badasport 22/23


+ INFO

30 de novembre: Dia Internacional de la Ciutat Educadora

El dimecres 30 de novembre, en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, es fa el diàleg “La Ciutat educadora: ciutat de pau i oportunitats” a l’Espai Betúlia, de 18 a 19:30 h, amb la participació de Marta Burguet i Emili Muñoz.


+ INFO

Nous cursos de català

Els cursos, des del nivell Inicial fins al C1, estan oberts a tothom (majors de 18 anys o bé de 16 si no tenen l’escolarització completa a Catalunya). La matrícula dels cursos de nivell C2 es realitzarà més endavant. La novetat d’aquest curs és que cal acreditar el nivell prèviament a la inscripció, i s'ha de fer a través del web inscripcions.cpnl.cat abans del 15 de desembre. Les persones que hagin fet un curs de català al CPNL durant l'últim any tindran matrícula preferent el 15 i el 16 de desembre. El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia. Inscripció general: 19 i 20 de desembre Les persones que hagin fet un curs de català al CPNL durant l'últim any tindran matrícula preferent els dies 15 i 16 de desembre.


+ INFO

Nou catàleg del Programa de Formació per a Famílies

Ja es pot consultar el nou catàleg de les activitats del Programa de Formació per a Famílies edició 2023. La data límit de recepció de sol·licituds de les AFA/AMPA és divendres 16 de desembre.


+ INFO

Vídeo de la Festa dels Drets dels Infants

Ja es pot veure el vídeo de la Festa dels Drets dels Infants que, en el marc de la 3a Setmana dels Drets dels Infants, es va fer el diumenge 20 de novembre al Parc de Nova Lloreda.


+ INFO

Manifest del CNIAC i del CIB.

Ja es pot llegir el Manifest del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) i del Consell dels Infants de Badalona (CIB), aquest any a l’entorn de l’Educació. Es va presentar el 20 de novembre, Dia Internacional dels Infants.


+ INFO

Manifest de la TIAB

Ja es pot llegir el Manifest de la Taula d’Infància i l’Adolescència de Badalona (TIAB), a l'entorn del Dia internacional de la Infància, presentat el 18 de novembre, a la Jornada «Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor»


+ INFO

Acta del Plenari del CIB

Ja es pot consultar l’acta del Plenari del Consell dels Infants de Badalona, celebrat el 16 de novembre al Museu. El tema central del treball d'aquest curs girarà al'entorn de la ciutat, de Badalona.


+ INFO

Per fi és dilluns! I Ja és dijous!

El Patronat de la Música de Badalona (Conservatori Professional de Música i Escola de Música Moderna), ofereixen concerts gratuïts per a tots els públics. Consulteu la programació dels dilluns i els dijous als webs de l’EMMB i del CPM.


+ INFO

LECXIT

Ja està en marxa el projecte LECXIT a diferents escoles de la ciutat. LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. Funciona a través de la participació dels nens i nenes i els seus acompanyants, que són els referents al llarg del procés educatiu.


+ INFO

Activa’t a l’estudi

Durant aquest mes de novembre s’han iniciat les activitats extraescolars que estan emmarcades en les Comissions territorials del Pla Educatiu d’Entorn. El Reforç escolar « Activa’t a l’estudi» a les escoles de primària i un taller de «Teatre i emocions» són algunes de les activitats extraescolars que s’han iniciat.


+ INFO

Sopa de Pedres

El dissabte, 10 de desembre a la Plaça de la Vila, a partir de les 11 del matí, es fa la Sopa de Pedres. És una activitat nadalenca i solidària organitzada per Soca-Rel de Badalona.


Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain