Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

Comunicació d'altes i baixes a l'e-clip a: serveieducacio@badalona.cat

e-clip Butlletí d'Educació
100. 2a quinzena de novembre de 2022

Drets dels infants: caps, cors, mans...acció!
CIB & TIAB

e-clip 100, 100 textos

L’e-clip, versió electrònica del Clip, va començar a publicar-se quinzenalment l’1 de setembre de 2017. Per celebrar el número 100, a + info trobareu les 100 frases i textos que hem publicat com editorial a cada e-clip.


+ INFO

Setmana de la Ciència

La 27a Setmana de la Ciència a Badalona es fa de l'11 al 20 de novembre amb un conjunt d’activitats adreçades a secundària, i a infants i famílies. Està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics i per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Escola de Natura, l’Escola del Mar, el Servei de Cultura, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Museu de Badalona i el Servei d’Educació.


+ INFO

Repensem Badalona

Continua el cicle Repensem Badalona fins al 24 de novembre. Consisteix en sessions obertes a la ciutadania per tractar els principals reptes que afronta Badalona. Cadascuna de les sessions se celebra en un districte de la ciutat i tracta una temàtica diferent.


+ INFO

5è cicle de Cinema i Drets Humans

Ja està en marxa el 5è cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona. El dimarts 15 es projecta la pel·lícula «La professora d’història», i el dijous 24 de novembre es projectarà «Campeones». El cicle es fa al Teatre d'El Círcol i Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin.


+ INFO

3a Setmana dels Drets dels Infants

Entre el 14 i el 20 de novembre se celebra a Badalona la 3a Setmana dels Drets dels Infants organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i d’Adolescència de Badalona (TIAB) amb la participació de molts centres i entitats.


+ INFO

Jornada ‘Badalona emprèn amb els joves’

El dimarts 15 de novembre, a les 9.30 hores al (BCIN), es fa la Jornada ‘Badalona emprèn amb els joves’, adreçada a l'alumnat de 4rt d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Aquest any, se centrarà en el foment de la creativitat dins dels centres educatius i en el talent i la motivació dels joves per iniciar i desenvolupar les seves idees. Està organitzada pel Departament de Joventut, l’IMPO i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Plenari del CIB

El dimecres 16 de novembre, a les 17:30 hores, es fa un nou Plenari del Consell dels Infants de Badalona (CIB) al Museu de Badalona.


+ INFO

Els Drets dels infants i adolescents no és un tema menor

El divendres 18 de novembre, a l’Espai Betúlia, es fa la Jornada “Els Drets dels infants i adolescents no és un tema menor”.


+ INFO

Festa dels Drets dels Infants

El 20 de novembre, d'11 a 14 h al Parc de Nova Lloreda, se celebra a Badalona la Festa dels Drets dels Infants organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i d’Adolescència de Badalona (TIAB) amb la participació de molts centres i entitats.


+ INFO

Presentació del Programa de Formació per a Famílies

El dimarts 22 de novembre, a les 18:00 h, a la sala d'actes del Viver es fa la presentació del Programa de Formació per a Famílies 2022-2023.


+ INFO

Badasport

Del 28 de novembre al 2 de desembre s'inicía el Badasport amb el Badamotri, al poliesportiu de Montigala. El Badasport està organitzat pel Grup de Mestres d'educació física de primària, pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

L’Aventura de ser pares

Durant el mes de novembre es durà a terme l'activitat d’Habilitats familiars «L’Aventura de ser pares: Com acompanyar la criança dels infants més petits (0-3)». L'activitat consta de 6 sessions i es fan a l’EBM Nero Nas. Activitt organitzada pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Torna el CINC: Cicle de Cinema Infantil en Català

En el marc del cicle de cinema CINC, el 19 de novembre s’hi projecta a L’Ocine Màgic Badalona la pel·lícula «Tadeu Jones 3: La taula maragda», i el 26 «El col·legi dels animals màgics». Serà en sessió única els dissabtes a les 16 h a un preu de 4,50 € per persona. El CINC està impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria General de Política Lingüística i té l’objectiu de fomentar el consum de cultura en català.


+ INFO

20 YEARS OF MUSIC ARTWORK

El dissabte, 19 de novembre, la Sala Josep Uclés del CC El Carme acull la xerrada i projecció d’imatges «20 years of music artwork», a càrrec de Xavier Forné. Activitat organitzada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Dia Internacional de la Ciutat Educadora a Badalona

El dimecres 30 de novembre es farà l'acte de celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, de 18 a 19.30 h, a l'Espai Betúlia. Aquest any, el tema és “La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats”. Hi participen Marta Burguet, Pedagoga i professora de la Facultat d'Educació de la UB, i Emili Muñoz, Professor de secundàri i gestor de serveis municipals d'Educació. L'acte, organitzat pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, s'iniciarà i clourà amb actuacions musicals i de dansa.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain