Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
99. 1a quinzena de novembre de 2022

El millor resultat de l'Educació és la tolerància.
Helen Keller

Cap a la Mostra de Teatre 2023

El dimecres 2 de novembre, a les 18 h es fa la reunió de la Comissió organitzadora de la Mostra de Teatre d’Educació Secundària d’aquest curs. La Mostra de Teatre està organitzada pels instituts que hi participen, per l'Associació Amics del Teatre Zorrilla, per Badalona Cultura Teatres Municipals i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

De La Pineda al mar

El dijous 3 de novembre, a les 12.30h, a l’Escola del Mar, s'inaugura l'exposició fotogràfica "De La Pineda al Mar" creada per nois i noies alumnes de l'Institut La Pineda. L'exposició, oberta fins el 18 de novembre, forma part del projecte Fotografia en curs que promou A bao a qu amb el suport, entre d'altres, del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

5è cicle de Cinema i Drets Humans

El dijous 3 de novembre comença el 5è cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona, es fa els dies 3, 9, 15 i 24 de novembre al Teatre El Círcol. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin.


+ INFO

Badasport a l’ESO

Els dies 10 i 11 de novembre s’inicia la 2a edició del Badasport a l’ESO amb l’activitat de Jocs alternatius a les pistes d'atletisme Paco Águiila.


+ INFO

Setmana de la Ciència

La 27a Setmana de la Ciència a Badalona es fa de l’11 al 20 de novembre amb un conjunt d’activitats adreçades a secundària, i a infants i famílies. Està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics i per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Escola de Natura, l’Escola del Mar, el Servei de Cultura, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Museu de Badalona i el Servei d’Educació.


+ INFO

Cursa Fundació Salut Alta

El 13 de novembre torna la III Cursa d'Orientació Solidària a Badalona organitzada per la Fundació Salut Alta i el Club d'Orientació Catalunya. Una nova oportunitat per fer esport, conèixer l'entorn del barri de La Salut de Badalona i col·laborar amb els projectes socioeducatius de la Fundació.


+ INFO

3a Setmana dels Drets dels Infants

Entre el 14 i el 20 de novembre se celebra a Badalona la 3a Setmana dels Drets dels Infants organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i d’Adolescència de Badalona (TIAB) amb la participació de molts centres i entitats.


+ INFO

Jornada ‘Badalona emprèn amb els joves’

El dimarts 15 de novembre, a les 9.30 h, al BCIN, es fa la Jornada ‘Badalona emprèn amb els joves’, adreçada a l'alumnat de 4rt d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Aquest any, se centrarà en el foment de la creativitat dins dels centres educatius i en el talent i la motivació dels joves per iniciar i desenvolupar les seves idees. Està organitzada pel Departament de Joventut, l’IMPO i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Plenari del CIB

El dimecres 16 de novembre, a les 17:30 hores, es fa un nou Plenari del Consell dels Infants (CIB) al Museu de Badalona.


+ INFO

Cicle de cinema infantil en català CINC

El 29 d’octubre s’enceta el Cicle de pel·lícules infantils en català CINC. Consisteix en la projecció de 5 pel·lícules que es podran veure al OCINE Màgic Badalona


+ INFO

Exposició de Murals sobre els Drets dels Infants

Del 10 al 17 de novembre es podrà veure, al Centre Comercial Màgic Badalona, l’exposició dels Murals sobre els Drets dels Infants fets per nens i nenes dels centres que formen part del Consell dels Infants. La inauguració serà el dia 10 a les 18 hores.


+ INFO

Repensem Badalona

Continua el cicle Repensem Badalona fins al 24 de novembre. Consisteix en sessions obertes a la ciutadania per tractar els principals reptes que afronta Badalona. Cadascuna de les sessions se celebra en un districte de la ciutat i tracta una temàtica diferent.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain