Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
98. 2a quinzena d'octubre de 2022

Hem de pensar més en les llavors que amb les arrels.
Joan Soler i Amigó

Homenatge a Joan Soler i Amigó

Badalona ret un homenatge en tres actes (que en son un de sol) a Joan Soler i Amigó, pedagog i escriptor (1941-2022). El seu saber i la seva creació en cultura, educació i ciutadania han esdevingut un llegat que cal conèixer i difondre per tal que les seves empremtes esdevinguin noves llavors. El dijous 13 d’octubre, a les 19 h, es fa un primer acte al Museu de Badalona. El dissabte 15, d'11 a 13 h, es fa un segon acte al Jardí de Ca l'Amigó. El mateix dissabte, a les 19 h, al Teatre Zorrilla, es fa el darrer acte d'aquest homenatge de la ciutat de Badalona a Joan Soler i Amigó.


+ INFO

Repensem Badalona

L’Ajuntament de Badalona ha organitzat, del 13 d’octubre al 24 de novembre, sessions obertes a la ciutadania per tractar els principals reptes que afronta Badalona. Cadascuna de les sessions se celebrarà en un districte de la ciutat i tractarà una temàtica diferent.


+ INFO

Trobada del CIB

La 1a Trobada de nenes i nens representants del Consell dels Infants de Badalona (CIB) d'aquest curs es fa el dimecres 19 d'octubre, a les 17.30 fins les 19 h, al Centre Cultural El Carme.


+ INFO

FILMETS Badalona Film Festival

Del 21 al 30 d’octubre se celebra la 48a edició del festival internacional de curtmetratges FILMETS.


+ INFO

Plenari del CEM

El 27 d’octubre, a les 17:30 h, al Viver, se celebrarà el primer Plenari del Consell Escolar Municipal (CEM) d’aquest curs


+ INFO

A l’octubre, la Salut fa cultura

El CNL de Badalona i Sant Adrià va encetar l’1 d’octubre el concurs “A l’octubre, la Salut fa cultura”, que consisteix a esbrinar la paraula que falta als cartells que s’han repartit pels comerços i les parades de mercat del barri de La Salut. Cada cartell està relacionat amb una frase feta catalana i les respostes correctes podran optar a premis de fins a 100 € en vals de compra. S’hi podrà participar durant tot el mes i el dia 4 de novembre s’anunciaran els guanyadors, alhora que es farà una xocolatada al passeig de La Salut, a les 17.30 h, oberta a tothom. El concurs té el doble objectiu de promoure l’ús del català al barri de La Salut de Badalona i de donar a conèixer el comerç local i de proximitat.


+ INFO

L’Aula d'Extensió Universitària

L’Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona ja ha iniciat les activitats d’aquest curs.


+ INFO

Cinema i drets humans

El 5è cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona, es fa els dies 3, 9, 15 i 24 de novembre al Teatre El Círcol. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin.


+ INFO

3a Setmana dels Drets dels Infants

Entre el 14 i el 20 de novembre se celebrarà a Badalona la 3a Setmana dels Drets dels Infants organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i d’Adolescència de Badalona (TIAB) amb la participació de molts centres i entitats.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain