Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
97. 1a quinzena d'octubre de 2022

Per tal que el coneixement es transformi en saber és indispensable l’entusiasme i la il·lusió de l’alumne.
Pere Darder

Joan Soler i Amigó, empremtes d’un gran llegat

Badalona ret un homenatge en tres actes (que en son un de sol) a Joan Soler i Amigó, pedagog i escriptor (1941-2022). El seu saber i la seva creació en cultura, educació i ciutadania han esdevingut un llegat que cal conèixer i difondre per tal que les seves empremtes esdevinguin noves llavors. El dijous 13 d’octubre, a les 19 h, es fa un primer acte al Museu de Badalona. El dissabte 15, d'11 a 13 h, es fa un segon acte al Jardí de Ca l'Amigó. El mateix dissabte, a les 19 h, al Teatre Zorrilla, es fa el darrer acte d'aquest homenatge de la ciutat de Badalona a Joan Soler i Amigó.


+ INFO

Cooperatives escolars 22-23

Les escoles Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández, Pau Picasso i Turo d’en Caritg participen aquest curs en el projecte CUEME de cooperatives escolars. Organitzen les sis escoles, l’IMPO i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Formació per a Famílies

Les activitats del Programa de Formació per a Famílies es tornen a posar en marxa a partir de l’octubre. Organitza: Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Cinema i Drets Humans

El 5è cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona, es fa els dies 3, 9, 15 i 24 de novembre al Teatre El Círcol. Organitza el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Mitjans-Sodepau-Edualter i d’Aspanin.


+ INFO

50è aniversari de l'Esplai Borinot

El divendres, 30 de setembre, es celebra la festa dels 50 anys de l’Esplai Borinot. A les 18 hores hi haurà jocs a la Plaça Roja i a les 20 hores una festa a l’Ateneu Sant Roc. Moltes felicitats!


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Ja es pot consultar la Guia d’Activitats Educatives curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain