Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
94. 2a quinzena de juliol de 2022

Jugar és un aprenentatge interminable, encantador, profund, atractiu i pràctic. És la porta del cor de l'infant.
Vince Gowmon

Gràcies!

Lurdes Estévez va ser una de les caps de l'agrupament escolta de la parròquia de Santa Maria, mestre i cofundadora de l'escola Jungfrau. Quan l'escola va entrar a la xarxa pública va treballar com a tècnica d'Educació a l'IME, vinculada a molts projectes educatius i culturals: escoles bressol, colònies escolars, Premi Lola Anglada, Llibre Gegant, campanyes de música i teatre a l'escola, ...; els darrers anys va formar part també de l'equip de l'Escola de Natura Angeleta Ferrer. Quan es va jubilar va continuar participant com a voluntària en diferents entitats socials, culturals i cíviques. Es va dedicar a l'educació dels infants i a la millora de la nostra ciutat, fent molta feina sempre amb un somriure. Gràcies per tant Lurdes!


Gràfica d’un viatge

Aquí podeu veure un viatge per la gràfica d’un curs amb les escoles i els instituts, els centres socioeducatius, les entitats, les empreses i els serveis que construeixen conjuntament un dels camins de Badalona ciutat educadora


+ INFO

CIB 22/23

Ja està obert el termini per a la incorporació de nous centres educatius al Consell dels Infants de Badalona per al curs 2022-23. El 21 de setembre, a les 12:30 h, a la Sala d’Actes del Viver, es farà una reunió de coordinació i informativa amb tots els centres.


+ INFO

L’Hora del Conte 2022

La Sala Josep Uclés, ubicada al Centre Cultural El Carme, ofereix durant aquest mes de juliol activitats de foment de la lectura infantil a càrrec del personal responsable de la sala infantil de Can Casacuberta.


+ INFO

Patis oberts

Fins al 5 d’agost i del 22 d’agost al 9 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, s’obren els patis de diferents escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període de Setmana Santa.


+ INFO

La Claca, Festival d'Arts de carrer

La Claca és una nova proposta cultural de difusió de les arts escèniques, del 21 al 24 de juliol, organitzada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració del Círcol. Mireu les actuacions, dies, horaris i espais, imperdibles!


+ INFO

Proves de col·locació per acreditar el nivell per als cursos de català

Del 12 al 16 de setembre tindrà lloc la inscripció als cursos (el 12 i el 13 de setembre, matrícula d’antics alumnes, i del 14 al 16, la matrícula general). Els cursos estan oberts a tothom (majors de18 anys o bé de 16 si no tenen l’escolarització completa a Catalunya) i cal acreditar el nivell; si no es té cap certificat o no s’ha fet cap curs al CPNL, cal demanar una prova de col·locació fins al 26 de juliol o del 5 al 9 de setembre. La prova serveix per assignar cada alumne al curs més adequat segons el seu nivell, en cap cas té un valor de certificació de coneixements.


+ INFO

Acte inici curs 22/23

El 15 de setembre, de 16 a 18:30 h, a l’Institut Eugeni d’Ors, es farà l’acte d’inauguració del curs 22/23, adreçat al professorat i equips directius de centres de tots els nivells educatius, entitats, tècnics de l’àmbit de l’educació i famílies. L’acte, comptarà amb una fira de serveis i projectes educatius, amb la presentació del Pla de Formació de Zona i de la Guia d’Activitats Educatives 22-23; i amb el diàleg “L'hora violeta: de les idees clau a les pràctiques transformadores en coeducació”, a càrrec de Sira Ruiz, mestra i formadora en coeducació i de Marina Subirats, sociòloga.


+ INFO

Guia d’activitats educatives 22-23

S’ha iniciat l’actualització de la Guia d’Activitats Educatives per al proper curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO

Bon estiu!


Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain