Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
93. 1a quinzena de juliol de 2022

L'infant ha de tenir temps per jugar lliurement, inclús per aburrir-se, perquè això fa que el seu cervell faci connexions i prengui decisions sobre el que realment li agrada fer.
David Bueno

Informe 2021 del Baròmetre dels Drets dels Infants i els adolescents

L’Informe 2021 del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona, es va presentar el dijous 16 de juny. L’Informe, recull el treball exploratori, d’anàlisi, debat i propositiu que s’ha estat realitzant, en el marc de la TIAB, des d’inicis de l’any 2021 i fins avui a l’entorn dels diferents drets que han focalitzat l’atenció del Baròmetre en aquesta edició.


+ INFO

Pacte Nacional per la Llengua

El dimarts 5 de juliol, a les 18 h al Museu de Badalona, es fa la presentació del Pacte Nacional per la Llengua. S’hi reflexionarà sobre el futur del català a la ciutat i es recolliran propostes de millora per incorporar al Pacte.  L’acte comptarà amb la presència del secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i de l'alcalde de Badalona.


+ INFO

Patis oberts

Fins al 5 d’agost i del 22 d’agost al 9 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, s’obren els patis de diferents escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període de Setmana Santa.


+ INFO

Viu l’estiu

Ja es pot consultar el catàleg d’activitats d’estiu infantils i juvenils a Badalona.


+ INFO

CIB 2022 - 23

Ja està obert el termini per a la incorporació de nous centres educatius al Consell dels Infants de Badalona per al curs 2022-23


+ INFO

Vídeo Mostra de Teatre

Ja es pot veure el video de la 7a Mostra de Teatre d'educació secundària de Badalona 2022.


+ INFO

Curs 2022 – 23

El 15 de setembre, de 16 a 18:30 h, a l’Institut Eugeni d’Ors, es farà l’acte d’inauguració del curs 22/23, adreçat al professorat i equips directius de centres de tots els nivells educatius, entitats, tècnics de l’àmbit de l’educació i famílies. L’acte, comptarà amb una fira de serveis i projectes educatius, amb la presentació del Pla de Formació de Zona i de la Guia d’Activitats Educatives 22-23; i amb el diàleg “L'hora violeta: de les idees clau a les pràctiques transformadores en coeducació”, a càrrec de Sira Ruiz, mestra i formadora en coeducació i de Marina Subirats, sociòloga.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

S’ha iniciat l’actualització de la Guia d’Activitats Educatives per al proper curs 22-23, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain