Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
92. 2a quinzena de juny de 2022

La guerra és producte de la ignorància.
Emilio Lledó

Badaplatja

El 18 de febrer es va iniciar la XXII edició del Badasport en el qual hi participen prop de 8.300 nens i nenes de 40 escoles de la ciutat. El Badaplatja, amb nenes i nens de 2n, es fa del 13 al 17 de juny a la Platja dels Pescadors. El Badasport està organitzat pel Grup de treball de Mestres d’educacio fisica de Badalona, vinculat al CRP de la Generalitat de Catalunya, i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Presentació de l'Informe 2021 del Baròmetre dels Drets dels Infants i els adolescents

El dijous 16 de juny, de 17.30 a 19.30 h, al Teatre Margarida Xirgu, es fa la presentació de l’Informe 2021 del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona. Aquesta serà una bona oportunitat per compartir el treball exploratori, d’anàlisi, debat i propositiu que s’ha estat realitzant des d’inicis de l’any 2021 i fins avui en el marc de la TIAB, a l’entorn dels diferents drets que han focalitzat l’atenció del Baròmetre en aquesta edició.


+ INFO

Parlem una estona

El dijous 16 de juny, a les 19 h, al Centre Cívic de Dalt de la Vila de Badalona, s’obre un espai per a converses informals conduïda per una persona voluntària. És una activitat presencial, especialment dirigida a aquelles persones que volen millorar la seva expressió oral en català i a les parelles lingüístiques.


+ INFO

Viu l’estiu

Ja es pot consultar el catàleg d’activitats d’estiu infantils i juvenils a Badalona.


+ INFO

Patis oberts

Del 27 de juny al 5 d’agost i del 22 d’agost al 9 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, s’obren els patis de diferents escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai dirigit amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període de Setmana Santa.


+ INFO

CIB acta Plenari i curs 22 23

Al blog del CIB ja es pot llegir l’acta i els acords del darrer Plenari del curs celebrat l’1 de juny. Està obert el termini d’inscripció per a nous centres que vulguin formar part del CIB en el curs 22/23.


+ INFO

5a Jornada de Biblioteques de Badalona

El dimarts, 28 de juny, a l’Institut Eugeni d’Ors, es fa la 5a Jornada de Biblioteques de Badalona “Noves maneres de llegir: Propostes inspiradores” que inclou conferències i presentacions d’experiències. Està organitzada per la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Actuem contra l’abandonament

Nois i noies de 5è de l’escola Montigalà han treballat i fet un vídeo a l’entorn de l’abandonament dels aninals i a favor de la seva adopció. Moltes felicitats!


+ INFO

De traca i mocador!

Ara que arriba la revetlla de Sant Joan, aquest és el nou apunt lingüístic que ha elaborat el CNL de Badalona i Sant Adrià


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis. Aviat s’iniciarà el procés d’actualització de la Guia del curs 2022-23.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain