Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
86. 2a quinzena de març de 2022

Prou guerres!
Consell dels Infants de Badalona

Acta Trobada del CIB

Ja es pot consultar l’acta de la Trobada dels nens i nenes del CIB que es va fer el 9 de març.


+ INFO

Grup de Treball Entorns i camins escolars

El dimarts 15 de març es fa la reunió del GT d'entorns i camins escolars del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic en la què es parlarà dels temes a tractar en que es parlarà dels objectius i del Pla d'acció de la comissió.


+ INFO

Cooperatives escolars

Ja s’ha iniciat el projecte de creació de cooperatives en el qual hi participen nois i noies de 5è i 6è de les escoles Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso, en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l'escola. Aquest projecte compta amb la participació de diferents entitats i està promogut per l'IMPO, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona. Properament es farà la presentació de les 11 cooperatives a l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Congrés de ciència d'educació infantil i primària

El 18 de març, es fa en format virtual el IX Congrés de ciència d'educació d'infantil i primària. Hi participen les escoles Artur Martorell, Garbí Pere Veergés, Jungfrau, Llibertat i Ventós Mir.


+ INFO

Teatre social

El 18 de març, a les 18 hores, es farà la representació de "Yo no soy racista, pero…” al Teatre Blas Infante. Es tracta d'una obra, del grup de teatre del Casal dels Infants de Badalona que neix per la necessitat del grup de joves d'expressar el seu malestar i el seu anhel de canvi respecte el racisme.


+ INFO

BADACORFBOL

El 18 de febrer es va iniciar la XXII edició del Badasport en el qual hi participen prop de 8.300 nens i nenes de 40 escoles de la ciutat. Està organitzat pel Grup de treball de mestres d’educacio fisica de Badalona, el CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona. El Badacorfbol es fa del 21 al 25 de març a la Zona Esportiva de Can Cabanyes.


+ INFO

Plenari del CEM

El dimarts, 22 de març, a les 17:30, se celebra un nou plenari del Consell Escolar Municpal (CEM).


+ INFO

MOBILONA

El 24 de març, al Camp municipal Pere Gol, es fa la 5a edició de la Mobilona, la diada de l'educació viària de Badalona. En aquesta 5a edició hi participen 270 nens i nenes, de 3r de primària, d'aquests vuit centres: Les Ciències, Lestonnac, López Torrejón, Mare de Déu de la Salut, Miguel Hernández, Pere de Tera, Rafael Alberti i Turó d'en Caritg.


+ INFO

Jornades Científiques de batxillerat 2022

El 31 de març s'inicien les XXXVI Jornades Científiques de batxillerat de Badalona, en format virtual. Les Jornades estan organitzades pel CRP de la Generalitat de Catalunya i per l’Escola de Natura, l’Escola del Mar i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Menarini.


+ INFO

Intercanvi d’experiències

El dimecres 16 de març, de 15 a 16.30 h, a la Betsaida, es fa una primera sessió d'intercanvi d'experiències i aprenentatges promoguda per la TIAB, a càrrec del Casal del Infants de Badalona sobre el projecte Joves en acció (Teatre Social).


+ INFO

Certàmen vídeos en Tik-Tok

L’Ajuntament de Badalona, des de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, posa en marxa el certamen “ Badalona per la igualtat” per conscienciar en la igualtat de gènere. Està adreçat especialment a adolescents i joves que visquin, estudiïn, treballi o hagin nascut al municipi. El certamen consisteix en pujar un vídeo (d’un màxim d’1 minut ) a la plataforma TikTok amb els hashtags del concurs ( #bdnxlaigualtat i #rodandoporlaigualdad ) que tingui a veure amb la lluita per la igualtat (igualtat a l’esport, en el terreny laboral, en les tasques domèstiques, en la denúncia de relacions tòxiques, en l'oposició al masclisme, en l’empoderament, en la lluita contra la violència de gènere, etc). Al web es poden consultar les bases i es pot fer la inscripció.


+ INFO

Consell de la FP

El dijous 3 de març es va constituir el Consell Municipal de la Formació Professional i per l'Ocupació de Badalona.


+ INFO

Fira de l'Ensenyament de Badalona

Els dies 24, 25 i 26 de març es fa la 10a Fira de l'Ensenyament de Badalona adreçada a l'alumnat d'ESO, batxillerat i FP per ajudar-lo en el procés d'elecció per a la continuitat de la seva formació. Els dies 24 i 25 es fa als jardinets del CC l'Escorxador, i el 25, amb diferents xerrades en format virtual adreçades també a les famílies.


+ INFO

Forjadors de la Festa

Fins el 30 d'abril està oberta l'exposició Forjadors de la Festa al Centre Cultural El Carme.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain