Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
85. 1a quinzena de març de 2022

És imprescindible pensar amb detall què implica coeducar per fer possible la coeducació.
Amparo Tomé González

Badalona per la igualtat

L’Ajuntament de Badalona, des de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, posa en marxa el certamen “ Badalona per la igualtat” per conscienciar en la igualtat de gènere. Està adreçat especialment a adolescents i joves que visquin, estudiïn, treballi o hagin nascut al municipi. El certamen consisteix en pujar un vídeo (d’un màxim d’1 minut ) a la plataforma TikTok amb els hashtags del concurs ( #bdnxlaigualtat i #rodandoporlaigualdad ) que tingui a veure amb la lluita per la igualtat (igualtat a l’esport, en el terreny laboral, en les tasques domèstiques, en la denúncia de relacions tòxiques, en l'oposició al masclisme, en l’empoderament, en la lluita contra la violència de gènere, etc).
Al web es poden consultar les bases i es pot fer la inscripció.


+ INFO

Formació per a famílies

Ja es pot consultar el tríptic del Programa de Formació per a Famílies 2022 així com el document amb la descripció de totes les activitats formatives que es proposen.


+ INFO

Cicle de cinema CINC

El Cicle de Cinema Infantil en Català, el CINC, porta a l'Ocine Màgic projeccions per a tota la família. El dia 5 de març, a les 16 h, es projectarà la pel·lícula "Canta 2!”


+ INFO

BADASPORT

El 18 de febrer es va iniciar la XXII edició del Badasport en el qual hi participen prop de 8.300 nens i nenes de 40 escoles de la ciutat. Està organitzat pel Grup de treball de mestres d’educacio fisica de Badalona, el CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona. El Badamotri es fa del 7 a l’11 de març al Poliesportiu de Montigalà.


+ INFO

Preinscripció escolar

La preincripció per a educació infantil, primària i ESO per al curs 2022-2023 es farà del 7 al 21 de març. Al web ja es pot consultar la Guia d'informació educativa de Badalona 2022-2023, i les jornades de portes obertes.


+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 9 de març es fa la propera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants, a les 17:30 h, al CC La Salut.


+ INFO

Taller de màgia

El 15 de març acaba el taller de màgia per a mestres a càrrec del mag Enric Magoo, organitzat pel CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament de Badalona


+ INFO

De Nadal a Carnestoltes, set setmanes desimboltes

Us presentem els apunts lingüístics sobre el Carnestoltes que ha publicat el CNL al seu web.


+ INFO

Cursos de català

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre al CNL. La matrícula serà del 24 al 29 de març.


+ INFO

El CIB, el Dimoni i el Mocador de les Festes de Maig.

Nenes i nens del Consell dels Infants de Badalona (CIB) han participat en l’elecció del disseny del dimoni i va elegir el mocador de les Festes de Maig 2022.


+ INFO

Cooperatives escolars

Ja s’ha iniciat el projecte de creació de cooperatives en el qual hi participen nois i noies de 5è i 6è de les escoles Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso, en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l'escola. Aquest projecte compta amb la participació de diferents entitats i està promogut per l'IMPO, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona. El 16 de març es farà la presentació de les 11 cooperatives a l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain