Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
84. 2a quinzena de febrer de 2022

La vida és un carnaval
Celia Cruz i Victor Manuelle

Acords de la Trobada del CIB

Ja es pot consultar l’acta resum de la Trobada dels nens i nenes del Consell dels Infants que es va fer el dimecres, 2 de febrer. A la trobada es va parlar sobre el bon tracte, projecte d'aquest curs, i al final va participar-hi la Reina del Carnaval.


+ INFO

Cinema i Drets Humans

La 2a projecció de la pel·lícula Campeones, en el marc del Cicle Cinema i Drets Humans per a l’alumnat d’ESO, es fa el dimarts 22 de febrer, de 10 a 12:30h, al Círcol.


+ INFO

Per fi és dilluns! I Ja és dijous!

El Patronat de la Música de Badalona (Conservatori Professional de Música i Escola de Música Moderna), ofereixen concerts gratuïts per a tots els públics. Consulteu la programació dels dilluns i els dijous als webs de l’EMMB i del CPM.


+ INFO

BADASPORT

El 18 de febrer, amb la Badaorientació, s’inicia la XXII edició del Badasport en el qual hi participen prop de 8.300 nens i nenes de 40 escoles de la ciutat. Està organitzat pel Grup de treball de mestres d’educacio fisica de Badalona, el CRP de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

DENIP 2022

Fins el 20 de febrer es pot veure l'exposició de construccions fetes pels nens i nenes de les escoles Betúlia, Folch i Torres, Joan Coret, Joan Llongueras, Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Minguella i Pau Picasso, que participen aquest curs en el DENIP, al Centre Comercial Màgic Badalona. Al web també hi podeu llegir el Manifest del DENIP 2022.


+ INFO

La Reina ha arribat i les seves lleis ha manat!

La Reina de Carnaval ja ha arribat. El 26 de febrer es fa la Rua de Carnestoltes a Llefià i el 27 el Carnaval Infantil a Bufalà.


+ INFO

Bufa’l tu

Després dels concerts del Trio Vivo, els dies 22 i 23 de febrer es faran els concerts Bufa’l tu, adreçats a l’alumnat de 3r de primària, organitzats pel Conservatori Professional de Música de Badalona, al Teatre Margarida Xirgu.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain