Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
83. 1a quinzena de febrer de 2022

L’educació al llarg de la vida és una construcció continuada de la persona humana, del seu saber, de les seves aptituds, i també de la seva facultat de judici i d’acció.
Maria Teresa Codina

Trobada del CIB

El dimecres 2 de febrer es fa una nova Trobada del CIB. Al matí, a les 12:30 h, en una sessió virtual i a la tarda, presencial, al Centre Cívic La Salut, de 17.30 a 19 h.


+ INFO

Trobada de Francesco Tonucci i el CIB

Ja podeu veure el vídeo de la trobada de Francesco Tonucci amb els nens i nenes del Consell dels Infants que es va fer en el Plenari del CIB del 17 de novembre.


+ INFO

CEM

El dijous, 3 de febrer, a les 17:30, se celebra un nou plenari virtual del Consell Escolar Municpal (CEM)..


+ INFO

BADASPORT

El 18 de febrer, amb la Badaorientació, s’inicia la XXII edició del Badasport en el qual hi participen infants, de 1r a 6è, de 40 escoles de la ciutat, Està organitzat pel Grup de treball de mestres d’educacio fisica de Badalona, amb el suport de diferents entitats, del CRP de la Generalitat de Catalunya i dels Serveis d'Esports i d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

El CINC torna a Badalona

Durant 5 caps de setmana, del 5 de febrer al 5 de març, el Cicle de Cinema Infantil en Català, el CINC, porta a l'Ocine Màgic 5 pel·lícules en català estrenades fa poc. Són projeccions per a tota la família, a les 16 h, i a un preu de 4,50 €. Algunes de les pel·lícules que es podran veure són “Space Jam: Noves llegendes”, el 5 de febrer; “Ron dona error”, el 26 de febrer, i “Canta 2!”, el 5 de març.


+ INFO

DENIP

Fins el 20 de febrer es pot veure l'exposició de construccions fetes pels nens i nenes de les escoles Betúlia, Folch i Torres, Joan Coret, Joan Llongueras, Lola Anglada, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Minguella i Pau Picasso, que participen aquest curs en el DENIP, al Centre Comercial Màgic Badalona. Al web també hi podeu llegir el Manifest del DENIP 2022.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain