Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
81. 2a quinzena de desembre de 2021

Els infants i els joves han d'aprendre a cooperar, a treballar cooperativament. Això suposa crear espais i temps sistemàtics on, en petits grups, es duguin a terme projectes i tasques que requereixin parlar i posar-se d'acord per arribar a uns objectius compartits.
Benjamí Moliné, Llorenç Planes, Joan Bonals

Vídeo La Festa dels Drets dels Infants

Ja es pot veure el vídeo de la Festa dels Drets dels Infants, celebrada en el marc de la 2a Setmana dels Drets dels Infants. Inclou un missatge molt especial i divertit per a tots els infants i nois i noies de Badalona!


+ INFO

Patis Oberts

Entre el 27 de setembre i el 8 de gener, s'obren vuit patis d'escoles de la ciutat per tal que infants i joves gaudeixin d’un espai amb un equip de monitors on puguin jugar i fer esport durant el període de Nadal.


+ INFO

Nous cursos de català

Els dies 20 i 21 de desembre es pot fer la inscripció als cursos de català del CNL. Per apuntar-s'hi s’ha de ser major d’edat o tenir 16/17 anys si no s’ha fet tota l’escolarització a Catalunya.


+ INFO

Cinema i Drets Humans

La projecció de la pel·lícula Campeones, en el marc del Cicle Cinema i Drets Humans, per a l'alumnat de secundària, es fa el dimecres, 12 de gener, a les 10h al Teatre Margarida Xirgu, amb la col·laboració d'ASPANIN.


+ INFO

Nadal a Badalona

Ja es pot consultar el progama de totes les activitats de Nadal a Badalona


+ INFO

Per fi és dilluns! I Ja és dijous!

El Patronat de la Música de Badalona (Conservatori Professional de Música i Escola de Música Moderna), ofereix concerts gratuïts per a tots els públics. Consulteu la programació dels dilluns i els dijous als webs de l’EMMB i del CPM.


+ INFO

Crema’l tu!

Crema’l tu! és el certamen que convoca l’Ajuntament de Badalona per seleccionar el Dimoni de les Festes de Maig. El termini de presentació de dissenys està obert fins l'11 de febrer de 2022.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain