Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
77. 2a quinzena d'octubre de 2021

Jo sé quan aprenc perquè m'emociono.
Anònim

Cap a la 7a Mostra de teatre de secundària

El dimarts 19, de 18 a 18:45 h, es farà la reunió en format virtual per a la preparació de la 7a Mostra de teatre d’educació secundària. Tots els centres estan convidats a participar-hi.


+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 20 d’octubre, a les 17:30 h, es fa la primera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants, al Museu de Badalona. A + info, podeu llegir els punts de l’ordre del dia, entre els quals hi ha la resposta del Govern municipal a l’Informe del CIB sobre el Canvi climàtic.


+ INFO

Plenari del CEM

El dijous 21 d’octubre, a les 17:30 h, es fa un nou Plenari telemàtic del Consell Escolar Municipal.


+ INFO

FILMETS a l’escola

Alumnes de 3r de primària i de 4t d'ESO de diferents centres de la ciutat participen a l'edició 2021 del FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 22 al 31 d’octubre.


+ INFO

Festival 48H Open House

El dissabte 23 d’octubre, se celebra el Festival 48H Open House i, entre altres espais, es podrà visitar la 3a planta de l'Institut La Llauna.


+ INFO

Exposició It’s a wonderful life

En el marc de l’exposició It’s a wonderful life, el 24 d’octubre, a les 12 h, al Centre Cultural El Carme, es fa l'activitat taller de creació d'un fanzine per a adolescents.


+ INFO

4t Cicle de Cinema i Drets Humans

El 4t cicle de Cinema i Drets Humans, adreçat a l'alumnat d'ESO dels centres de secundària i d'educació especial de Badalona, es fa els dies 9, 17, 25 i 30 de novembre, enguany amb una projecció i posterior col·loqui, al Teatre Margarida Xirgu. Inscripció oberta.


+ INFO

2a Setmana dels Drets dels Infants

Del 15 al 21 de novembre de 2021 se celebra la 2a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona, amb la participació de centres educatius, entitats i seveis de la ciutat. Està organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB). Us hi apunteu?

+ INFO

Cooperatives escolars

Aquest curs, 275 nois i noies de 5è i 6è de les escoles Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso crearan les seves pròpies cooperatives en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l'escola. Aquest projecte compta amb la participació de diferents entitats i està promogut per l'IMPO, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona.


+ INFO

Consell Municipal de la Formació Professional i per l'Ocupació de Badalona

En el darrer Ple de l’Ajuntament, es va aprovar la creació del Consell Municipal de la Formació Professional i per l'Ocupació de Badalona, així com els seus Estatuts.


+ INFO

Subvencions 2021

Ja s’han publicat les bases per a les subvencions de les activitats extraordinàries dels centres docents, de promoció de l'assistència a l'escola, d’activitats extraescolars obertes a l'entorn i de socialització de llibres de text.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

La Guia d'activitats educatives d’aquest curs inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain