Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
75. 2a quinzena de setembre de 2021

L’educació és un acte d’amor, per tant, un acte de valor.
Paulo Freire

e-clip 75, 75 textos

L’e-clip, versió electrònica del Clip, va començar a publicar-se quinzenalment l’1 de setembre de 2017. Per celebrar el número 75, a + info trobareu les 75 frases i textos que hem publicat com editorial a cada e-clip. Aviat els 100!


+ INFO

Gràcies!

A l’acte d’inici de curs del 8 de setembre, es va projectar el vídeo Badalona ciutat educadora Gràcies! En aquest vídeo (2’35”), les entitats i serveis que ofereixen activitats incloses a la Guia d’activitats educatives 21/22 donen les gràcies a tots els infants, nois i noies, mestres, educadors/es i equips directius de tots els centres escolars i socioeducatius de Badalona, pel treball fet i per l’actitud que han tingut aquests dos darrers cursos a causa de la pandèmia. Bon curs 2021-22 a tothom!


+ INFO

Badalona Cultura Teatres Municipals

A la Guia d'activitats educatives 21-22 ja es pot consultar el programa d’activitats escolars que ha organitzat Badalona Cultura Teatres Municipals


+ INFO

La caseta amb rodes

Aquest mes es posa en funcionament “La caseta amb rodes”, un nou servei sociocomunitari i educatiu de suport a les famílies durant l’etapa de criança dels infants que, per diferents motius, no van a una escola bressol. És un servei d’accés lliure i gratuït, de dinamització comunitària, que ofereix una estona per jugar, parlar, observar, escoltar-nos i pensar juntes amb l’acompanyament d’un equip de professionals especialistes en l'atenció a la petita infància de l'Associació Acnia. Aquest espai familiar, promogut pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, estarà situat a la Plaça de l’Amistat, al barri de Llefià, tots els dimarts des del 7 de setembre fins al 28 de desembre, de 10 a 12h; i a la Plaça de la II República, al barri de Lloreda, tots els dimecres, des del 8 de setembre fins al 29 de desembre, de 10 a 12 h.


+ INFO

Consell dels Infants 21/22

Està obert el termini per a la incorporació de nous centres al CIB. Per coordinar el funcionament del CIB 2021-22 amb les persones i tutors/es referents dels centres que formen part del CIB, així com per facilitar informació als centres que pensen incorporar-s'hi, es farà una reunió el dimecres 22 de setembre, de 12.30 a 13.45 h, al Museu. Si hi esteu interessats/des o voleu més informació ens podeu trucar al 93 483 27 75.


+ INFO

EPSN European Performing Science Night 2021

L’EPSN és una activitat oberta al públic que inclou exhibicions, experiències interactives i xerrades orientades a promoure els valors de la ciència i demostrar l'impacte i atractiu del treball dels investigadors per motivar als joves a embarcar-se en carreres de recerca. L’EPSN, organitzada per la Fundació Èpica La Fura dels Baus, es fa el dissabte 25 de setembre, de 10 a 14h i de 16 a 20h, al Centre Cultural L’Escorxador.


+ INFO

BDN Comunicació

El programa d’activitats escolars de Badalona Comunicació d’aquest curs inclou el nou concurs Badalona Matí, FILMETS a les escoles i el projecte la Nostra Escola.


+ INFO

A peu, en bici o en transport públic a tot arreu!

Badalona promou entre els infants els desplaçaments a peu o amb transport públic per anar i tornar de l’escola. Durant la primera setmana d’aquest curs, prop de 2.100 nens i nenes de primer de primària i les seves famílies reben, a cada una de les seves escoles, un díptic amb el cartell Caminant cap a l’escola i una carta de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona amb la voluntat de fomentar els desplaçament cap a l’escola, a peu o en transport públic. L’objectiu d’aquesta acció és millorar la mobilitat i la qualitat de l’aire dels entorns escolars.

+ INFO

18 de setembre

El dissabte 18 de setembre se celebra el Dia Sense Cotxes coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre). Hi haurà tallers, activitats i actuacions durant el matí i la tarda al carrer Francesc Layret.


+ INFO

Nova emissora de ràdio

El dia 1 d’octubre està previst que s’inauguri l’emissora de ràdio de l’institut Enric Borràs.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

S'ha iniciat l'actualització de la Guia d'activitats educatives d’aquest curs, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain