Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
73. 2a quinzena de juliol de 2021

Que els únics deures siguin gaudir de l’estiu.
Turu

CIB 21-22

Ja es poden consultar les respostes que han fet les nenes i nens representants al qüestionari d'avaluació del CIB curs 20-21. La inscripció de nous centres que vulguin incorporar-se al CIB, el curs 21-22, ja és oberta. Per a més informació podeu contactar amb: consellinfants@badalona.cat.


+ INFO

Acte d’inici de curs 2021/22

El dimecres 8 de setembre, a les 12 h, es fa l'acte d'inauguració del curs 2021-22, en format virtual, adreçat al professorat i equips directius de centres de tots els nivells educatius, entitats, tècnics de l’àmbit de l’educació i famílies. L’acte, organitzat pel CRP de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, s’iniciarà amb la presentació del Pla de Formació del Professorat i de la Guia d'Activitats Educatives 2021/22, i continuarà la conferència “El rol dels centres educatius en la creació de l’èxit i el fracàs escolar”, a càrrec d’Aina Tarabini, professora del departament de Sociologia de la UAB.


+ INFO

Estiu amb tu

Els Casals i les activitats d’estiu organitzades per entitats socioeducatives i esportives, escoles i AFAs de la ciutat compten, aquest any també, amb activitats educatives, lúdiques, artístiques, culturals i esportives promogudes pels serveis de Cultura, Educació, Esports, Joventut i Salut de l’Ajuntament de Badalona. Aquest any, molts casals inclouen una ampliació de places, amb el suport del Pla de Millores d'Oportunitats Educatives (PMOE) de la Generalitat de Catalunya.


+ INFO

Vídeo de la 6a Mostra de teatre

Aquest estiu, podeu gaudir del vídeo de les set obres que van representar els alumnes dels centres Betúlia, Eugeni d’Ors, La Riera, Mare de Déu de l’Assumpció, Maregassa i Maristes Champagnat a la 6a Mostra Memorial Armonía Rodriguez, organitzada pels centres que hi van participar, l’Associació Amics del Teatre Zorrilla, Badalona Cultura i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Vídeo dels treballs de recerca

Aquest estiu també podeu veure els vídeos dels treballs de recerca presentats a les XXXV Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de Badalona. Aquest curs hi han participat aquests 12 centres: Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, EASD Pau Gargallo, Eugeni d’Ors, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, La Llauna, La Pineda, Maristes Champagnat, Pompeu Fabra i Sant Andreu. Les Jornades estan organitzades pel CRP de la Generalitat de Catalunya i per l’Escola de Natura, l’Escola del Mar i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Menarini.


+ INFO

Patis Oberts

El Projecte de Patis Oberts Estiu amb tu 21, ja funciona a vuit escoles de la ciutat fins el 10 de setembre, de 17 a 20 h. Com a novetat, aquest estiu, compten, tots els dimecres, amb diferents activitats artístiques i lúdiques. Obrim el pati al barri és un espai per al lleure organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Tertúlies del CNL

El CNL de Badalona i Sant Adrià ha estrenat un cicle de quatre tertúlies virtuals pensades per a persones que vulguin practicar la conversa en català i millorar l’expressió oral. A cada sessió els participants poden parlar de forma informal i col·loquial, en un ambient distès, sobre temes d’actualitat. La conversa comença mirant un vídeo breu publicat a les xarxes socials per influenciadors o youtubers. Aquests són els temes: viatges i vacances, dietes, professions i aficions. Dates: 20 i 27 de juliol, de 18 a 19 h. Per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

S'ha iniciat l'actualització de la Guia d'activitats educatives del proper curs, que inclourà la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.

+ INFO

La caseta amb rodes

Al setembre es posarà en funcionament “La caseta amb rodes”, un nou servei sociocomunitari i educatiu de suport a les famílies durant l’etapa de criança dels infants que, per diferents motius, no van a una escola bressol. És un servei d’accés lliure i gratuït, de dinamització comunitària, que ofereix una estona per jugar, parlar, observar, escoltar-nos i pensar juntes amb l’acompanyament d’un equip de professionals especialistes en l'atenció a la petita infància de l'Associació Acnia. Aquest espai familiar, promogut pel Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, estarà situat a la Plaça de l’Amistat, al barri de Llefià, tots els dimarts des del 7 de setembre fins al 28 de desembre, de 10 a 12h; i a la Plaça de la II República, al barri de Lloreda, tots els dimecres, des del 8 de setembre fins al 29 de desembre, de 10 a 12 h.


+ INFO

L’1 de setembre, tornem amb l’e-clip.
Bon estiu!


+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain