Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
72. 1a quinzena de juliol de 2021

La natura és mare i mestra.
Heike Freire

Estiu amb tu

Ja és oberta la inscripció als Casals i activitats d’estiu organitzades per entitats socioeducatives i esportives, escoles i AFAs de la ciutat. Aquest any molts casals inclouen una ampliació de places, amb el suport del Pla de Millores d'Oportunitats Educatives (PMOE) de la Generalitat de Catalunya. Aquest any també existeix la possibilitat de fer un munt d'activitats educatives, lúdiques, artístiques, culturals i esportives promogudes pels serveis de Cultura, Educació, Esports, i Joventut i Salut de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Final de curs EMMB

Fins el 2 de juliol es fan les audicions i concerts de final de curs de l'Escola de Música Moderna de Badalona, yeah!


+ INFO

Mobile Week Badalona

Del 5 al 7 de juliol es fa i es pot participar a la Mobile week, en línea.


+ INFO

Patis Oberts

El Projecte de Patis Oberts Estiu amb tu 21, ja funciona a vuit escoles de la ciutat fins el 10 de setembre, de 17 a 20 h. Obrim el pati al barri és un espai per al lleure organitzat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Tertúlies virtuals

El CNL de Badalona i Sant Adrià estrena un nou cicle de quatre tertúlies virtuals pensades per a persones que vulguin practicar la conversa en català i millorar l’expressió oral. A cada sessió els participants poden parlar de forma informal i col·loquial, en un ambient distès, sobre temes d’actualitat. La conversa comença mirant un vídeo breu publicat a les xarxes socials per influenciadors o youtubers. Aquests són els temes: viatges i vacances, dietes, professions i aficions. Dates: dimarts 6, 13, 20 i 27 de juliol, de 18 a 19 h. Per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament.


+ INFO

Biblioteques estiu 21

Aquests son els horaris de les biblioteques obertes al juliol i a l'agost: Juliol: Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30 h i de 15.30 a 20.30 h i Biblioteques Llefià, Lloreda, Pomar i Sant Roc, de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h Agost: Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, de dilluns a divendres, de 15.30 a 21 h


+ INFO

Acte d’inici de curs 2021/22

El dimecres 8 de setembre, a les 12 h, es farà l'acte d'inauguració del curs 2021-22, en format virtual, adreçat al professorat i equips directius de centres de tots els nivells educatius, entitats, tècnics de l’àmbit de l’educació i famílies. L’acte, organitzat pel CRP de la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, s’iniciarà amb una conferència d’Aina Tarabini, professora del departament de Sociologia de la UAB. Continuarà amb la presentació del Pla de Formació del Professorat i de la Guia d'Activitats Educatives 2021/22.


+ INFO

Informe i Murals CIB Emergència climàtica

Ja es poden llegir i mirar al blog del Consell dels Infants, l'Informe sobre l'Emergència climàtica i la presentació amb tots els murals fets pels nens i nenes dels centres del CIB. Ja és obert el termini d'inscripció de nous centres que vulguin formar part del Consell el proper curs.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

S'ha iniciat l'actualització de la Guia d'activitats educatives del proper curs, que inclourà la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.

+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain