Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
70. 1a quinzena de juny de 2021

L’antologia més bonica de la humanitat podria ser aquella en què reuníssim totes les cartes que podríem escriure a qui ens ha ensenyat alguna cosa.
Marina Garcés

Mercat de Cooperatives Escolars

En el marc del projecte Cultura emprenedora a l’escola, que aquest curs fa 10 anys, 12  alumnes de 5è i 6è de les escoles Badalonès i Miguel Hernández han creat una cooperativa a cada grup classe, sis en total. Cadascuna d’elles ha hagut de determinar els productes que els mateixos alumnes han elaborat per, vendre’ls les dues cooperatives de l'escola Miguel Hernández el divendres 28 de maig, de 9 a 12.30 h, en una parada dels Encants de Montigalà, i el dia 4 de juny, per la tarda, les quatre cooperatives de l'escola Badalonès, a la mateixa escola. Ja és obert el termini d’inscripció de noves escoles que vulguin incorporar-se al projecte el proper curs 2021/22.


+ INFO

La primavera a la serralada de Marina

El dissabte 5 de juny, de 10 a 13:30 h, es celebra “La primavera a la serralada de Marina”, una jornada participativa per conèixer els valors naturals i històrics de la serralada de Marina a l’entorn de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer, ubicada a la masia de can Miravitges.


+ INFO

Plenari del CIB

El dimecres, 9 de juny, es fa un nou Plenari del CIB al Teatre Margarida Xirgu, de 17:30 a 19:15 h. Ja és obert el termini d’inscripció de noves escoles i centres socioeducatius que vulguin incorporar-se al CIB el proper curs 2021/22


+ INFO

Exposició de murals Emergència climàtica

Fins al 13 de juny es podrà visitar, al Centre Comercial Màgic Badalona, l'exposició de murals del Consell dels Infants sobre el canvi climàtic. A l'exposició també hi ha informació de projectes promoguts per l'escola Joan Coret, l'Institut escola Badalona i la Xarxa d'escoles de Badalona per a la Sostenibilitat.


+ INFO

Tertúlia del Club de Lectura Fàcil

El 9 de juny, de les 18 a les 19.30 h, està programada una nova tertúlia del Club de Lectura Fàcil virtual, pensada per a les persones que vulgueu practicar la lectura en català i millorar l'expressió oral.


+ INFO

Plenari del CEM

El dijous 10 de juny, a les 17:30 h, es fa un nou Plenari telemàtic del Consell Escolar Municipal.


+ INFO

Exposició TABÚ

Fins al mes de juny, es pot visitar a l'Ateneu una exposició sobre la prevenció de les violències sexuals adreçat a adolescents i joves. “TABÚ. Tu tries què t'hi jugues” és un joc per parlar, a través d'una exposició interactiva dissenyada, de a la prevenció de violències sexuals. Pretén ser una eina que ens permet posar nom a allò que sí que existeix, deixar d’amagar-ho i poder fer front a aquelles violències que, pel fet de ser quotidianes, s’han naturalitzat.


+ INFO

Programa de Formació per a famílies

Aquests dies es fan les darreres activitats del Programa de Formació per a Famílies d’aquest curs. Són obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, es fan en línea i amb inscripció prèvia. Al web hi podeu consultar el tríptic informatiu del programa.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Podeu consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives d'aquest curs, que inclou la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.

+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain