Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
69. 2a quinzena de maig de 2021

Som present i treballem per a un futur millor
Escola Montserratina (Viladecans)

Preinscripció Escoles Bressol

Fins al 21 de maig es podrà fer la preinscripció a les escoles bressol públiques.


+ INFO

Fotografia en curs

Del 14 al 19 de maig es pot visitar l'exposició "Un barri propi" de fotografies fetes per nois i noies de 1r i 2n d'ESO de l'Institut La Pineda, realitzades en el marc del projecte Fotografies en curs, que promou l'Associació a bao a qu. L'exposició es fa a la NAU 3 del Centre Cultural l'Escorxador i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona.


+ INFO

Murals Emergència climàtica

Aquest any, les nenes i els nens dels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona (CIB), van acordar treballar, especialment, sobre l'emergència climàtica. Del 26 de maig al 13 de juny es podrà visitar l'exposició de Murals que han fet a l'entorn d'aquest tema, al Centre Comercial Màgic Badalona. A l'exposició també hi haurà informació de projectes promoguts per l'escola Joan Coret, l'Institut escola Badalona i la Xarxa d'escoles per a la Sostenibilitat de Badalona.


+ INFO

Mercat de Cooperatives escolars

El divendres 28 de maig, en el marc del projecte Cultura emprenedora a l'escola, nens i nenes de 5è i 6è de les escoles Badalonès i Miguel Hernández, posaran les parades dels productes que han fet les 6 cooperatives escolars que han creat.


+ INFO

Marató de ràdio

El divendres 28 de maig es fa la 11a Marató de ràdio, organitzada pels centres que hi participen i pel CRP del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, comptant aquest any amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Badalona.


+ INFO

Guia d’activitats educatives

Podeu consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives d'aquest curs, que inclou la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.

+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain