Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
62. 2a quinzena de gener de 2021

Volem que totes les nenes i els nens del món s'ajuntin i que el món sigui millor!
Nenes i nens del Consell dels Infants de Badalona

Cursos de català 2021

Fins al 15 de gener es fa la inscripció als cursos de català! Les inscripcions són en línia: www.cpnl.cat/badalona. Aquests cursos permeten obtenir un certificat oficial. N’hi ha de tots els nivells -des de l'inicial fins al superior-, en aquesta ocasió continuarà bona part de l’oferta en línia, tot i que alguns cursos de nivell inicial i bàsic també s’oferiran en modalitat presencial. El trimestre començarà el 25 de gener i les classes s’acabaran el 25 de març. Si només es vol practicar el català, podeu apuntar-vos al Voluntariat per la Llengua, i si us agrada llegir al mes de gener també tornen els clubs de lectura “En català, llegim i parlem” per mitjà de videoconferència. Són activitats gratuïtes i obertes a tothom que vulgui millorar el català parlat. Som a l’avinguda d’Alfons XIII, 14-16, entl. 1a de 9 a 13 hores de dilluns a divendres, i de 15.30 a 17.30 hores de dilluns a dijous.


+ INFO

Mobifelicitacions de Nadal 2020

Alumnes dels centres Badalona, Les Ciències, López Torrejón, Mare de Déu de la Salut, Miguel Hernández i Rafael Alberti van fer 203 felicitacions de Nadal destinades als pacients de l'Institut Guttmann. L'acte d'entrega es va realitzar a l'Institut Escola Rafael Alberti, amb l’assistència de responsables i usuaris de l'Institut Guttmann, directius, mestres i alumnes d'aquest centre escolar, i la Guàrdia Urbana com a coordinadora de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona. Alumnes de l'Institut Enric Borràs i de l'escola Lestonnac van fer entrega de 210 felicitacions de Nadal als treballadors de les Ambulàncies (SEM, La Pau), agraint-los la tasca que han fet i estan fent en relació amb la pandèmia.
El 28 de gener a les 17:30 hores, es farà una nova reunió telemàtica de la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona.


+ INFO

Pla de Formació de Badalona

Fins el 19 de gener està oberta la inscripció a les activitats del 2n torn del PFZ adreçades al professorat dels centres educatius de la ciutat. El PFZ es gestiona des del Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.


+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 20 de gener es fa la propera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants, de forma telemàtica, a les 12 i a les 17:30 h.


+ INFO

DENIP 2021

El DENIP (30 de gener) se celebra aquest any amb l’exposició de murals sobre la No Violència i la Pau fets per nois i noies de 4t i 5è de primària. Està organitzat per les escoles Antoni Botey, Betúlia, Joan Llongueras, Josep Boada, Lestonnac, Lola Anglada. Miguel Hernández, Minguella, Nen Jesús de Praga i Rafael Casanova, pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. Està previst que aquesta exposició estigui oberta al Màgic Badalona a partir del 18 de febrer.

+ INFO

Plenari telemàtic del CEM

El dijous, 28 de gener, a les 17 hores, es fa un nou Plenari telemàtic del Consell Escolar Municipal.
+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Guia d’activitats educatives

Podeu consultar l'actualització de la Guia d'activitats educatives d'aquest curs, que inclou la Guia Arts i Escola i les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes amb la participació de molts centres, entitats i serveis.
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain