Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
57. 2a quinzena d'octubre de 2020

Prefereixo causar molèsties dient la veritat, que causar admiració dient mentides.
Mafalda

Mobilona!

La 3a edició de la Mobilona, la diada de l'educació viària de Badalona, continua celebrant-se en aquests vuit centres: Badalona, Les Ciències, Lestonnac, López Torrejón, Mare de Déu de la Salut, Miguel Hernández, Pere de Tera i Rafael Alberti. La Mobilona 2020 se celebrarà a cada centre amb la representació de l'espectacle musical "Camí segur" creat per la Companyia Paula y Javier D'Angelo. A l'espectacle s'ha estrenat la cançó "Camí Amic", creada en relació al Projecte de Camins Amics de Badalona. Aquesta activitat està organitzada per la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària, amb el suport de l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. A +Info podeu veure el videoclip de la canço «Camí amic».


+ INFO

Trobada del CIB

Al blog del CIB es podran llegir aviat els acords de la 1a Trobada de nenes i nens representants del Consell dels Infants de Badalona (CIB) d’aquest curs. El 12 de novembre es farà un nou Plenari i s’aprovarà el Pla d’acció del CIB 20-21.


+ INFO

FILMETS

Del 16 al 25 d’octubre se celebra FILMETS Badalona Film Festival, que segueix apostant per la seva vessant educativa adreçada a les escoles. És una activitat pedagògica a partir de la qual s'ofereix als alumnes de 3r de primària i de 4t d'ESO de totes les escoles i instituts de Badalona la possibilitat de gaudir i entrar en contacte amb un cinema de qualitat. Organitza: Badalona Comunicació SA (Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona).

Contacte: filmets@festivalfilmets.cat


+ INFO

Formació de famílies tardor 2020

Ja es poden consultar totes les activitats promogudes des del Programa de Formació de Famílies per a aquesta tardor. A partir de les propostes fetes per les AMPA/AFA s'ofereixen activitats obertes a les famílies de tots els centres educatius de la ciutat, que es faran en línia i amb inscripció prèvia.
+ INFO

Subvencions

El 28 d’octubre acaba el termini per presentar sol·licituds de subvencions per a entitats que hagin organitzat Casals d'estiu i per a Llars d'infants de titularitat privada en relació a la situació d’alarma causada per la Covid-19.
+ INFO

Mostra de Teatre de Secundària

La reunió informativa i de constitució de la Comissió organitzadora de la Mostra de Teatre d’Educació Secundària 2021, es farà el dimarts 20 d'octubre, a les 18 h telemàticament. Hi poden participar tots els centres de secundària de la ciutat. Està previst que la Mostra 2021 (assaig general i funcions) es dugui a terme al teatre Zorrilla, els dies 19, 20, 21, 22 i 26 d'abril, en sessions de matí o de tarda.
+ INFO

Elogi del malentès

Del 3 de novembre al 17 de gener de 2021, al Centre Cultural El Carme, s’exposarà l’«Elogi del malentès», una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, comissariada per Joana Hurtado Matheu, i organitzada en col·laboració amb els municipis que l’acullen. L’exposició dona la benvinguda al malentès i l’aprofita per augmentar la indefinició i subvertir el que ens ve donat. Les artistes d’aquesta exposició busquen assenyalar aquesta tensió a base de confrontacions, errors i distorsions, trampes i disfresses, interrupcions i acumulacions, històries sense ordre ni final, llegides entre línies o fora de context.
+ INFO

Biblioteques

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ha organitzat un munt d’activitats adreçades als infants, nois i noies i centres educatius de Badalona. Podeu consultar el conjunt d’activitats a la Guia Arts i escola (punt 5).
+ INFO

Escriu a l’e-clip

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a serveieducacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
lab.png GUIA ACTIVITATS EDUCATIVES
lcib.png BLOG DEL CIB
lfampa.png FAMPAS
lab.png TIAB
lgc.png SERVEI EDUCATIU
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona serveieducacio@badalona.cat


This email was sent to serveieducacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain