Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
53. 2a quinzena de juliol de 2020

Després de les crisis, aprendre o no aprendre, aquesta és la qüestió. Les crisis no ens donen lliçons davant les quals no calgui sinó posar-se de genolls. Les crisis donen una lliçó que cal interpretar mitjançant la mobilització cognitiva i la discussió democràtica.
Daniel Innerarity.

Inauguració del curs 2020-21 Tornem-hi!

El dimarts 8 de setembre, a les 12 h, es fa l'acte d'inauguració del curs 20-21, en format telemàtic, adreçat al professorat i equips directius de les escoles bressol, d'educació infantil, primària, secundària i de formació d'adults de la ciutat. A l’acte s’informarà del Pla de Formació del Professorat i de la Guia d'Activitats Educatives 2020-21; i es farà la conferència “Experimentació telemàtica, oportunitat pedagògica", a càrrec de Marc Boada, divulgador científic i expert en ciència experimental.


+ INFO

Guia d'Activitats i casals d’estiu

Aquesta és la Guia d'Activitats i casals d'estiu 2020 que han organitzat les AMPA, els Centres Oberts i socioeducatius, els esplais i diversos serveis municipals per tal que molts infants, adolescents i joves puguin gaudir d'un temps educatiu i de lleure aquest estiu.
Els infants i els adolescents que participen als casals poden gaudir aquests dies de tallers de dansa, de ràdio i de batucada, de visites culturals, d'espectacles de circ, màgia i animació, i d'un munt d'activitats esportives promogudes per les regidories i els serveis de Cultura, d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona, com a una activitat més que s'afegeix a les organitzades a cada casal.


+ INFO

Obrim el pati al barri

Fins el 10 de setembre, excepte del 3 al 14 d'agost, funcionarà l'activitat de Patis oberts a diferents escoles de la ciutat, totes les tardes de dilluns a divendres, de 17 a 20 h.
+ INFO

Saltem junts a 1r

Aquest és un projecte d'acompanyament educatiu durant el salt a l'ESO, en temps d'estiu i fins a l'inici del proper curs. S'adreça a nois i noies de 6è de les escoles Joan LLongueras, Joan Miró, Llorens Artigas, Mercè Rodoreda i Pau Picasso, matriculats a 1r d'ESO als Instituts La Pineda i Pau Casals, i a alumnes de 1r d'ESO d'aquests dos centres. Està organitzat per les Comissions territorials de la Xarxa educativa de Lloreda i de Sant Crist. Les activitats es fan a l'institut Pau Casals. Les dates del segon torn són aquestes: del 13 al 24 de juliol, de 9.30 a 13.30 h.
+ INFO

Guia d’activitats educatives

S’està preparant la Guia d’activitats educatives de Badalona de cara al curs 2020/21, que inclou les activitats que s'adrecen a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat i que es promouen, amb la participació de molts centres implicats en la seva organització, des del CRP, des del Servei d’Educació i altres serveis de l'Ajuntament de Badalona, i des d’altres institucions, entitats i empreses.
+ INFO

23 de juliol: Dia del Llibre i de la Rosa

En el marc del Dia del Llibre i de la Rosa, el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià celebra aquest dia amb la campanya “Un haiku per Sant Jordi”. La idea és animar la ciutadania perquè escrigui un haiku i l'enviï perquè els pengin tots en un mur col·laboratiu (Padlet). El haiku és una breu composició poètica d’origen japonès que vol representar amb paraules senzilles el sentiment que desperta la contemplació de la natura o d’alguna altra realitat que produeixi admiració
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L'Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO

L’e-clip tornarà l’1 de setembre. Bon estiu!

center
 
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain