Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
50. 2a quinzena de febrer de 2020

Els nens i les nenes no juguen perquè aprenen, però aprenen perquè juguen.
Jean Piaget

Badacorfbol

La segona de les activitats del Badasport, que organitza el Grup de Treball de Mestres d’Educació Física, és el Badacorfbol. Els partits es fan del 17 al 21 de febrer, de 10 h a 12 h, a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes. En aquesta activitat hi participen 1.445 nois i noies de 6è de primària de 37 escoles de la ciutat.


+ INFO

Conferència Sida i VIH

El dijous 20 de febrer, a les 10 h, a l'auditori de l’Hospital Germans Trias i Pujol, es fa una conferència adreçada a l'alumnat de secundària a càrrec de Júlia García Prado, directora científica de l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol, amb l’objectiu de divulgar la recerca en VIH / SIDA, incidir en la prevenció de la infecció i fomentar vocacions científiques entre els estudiants. Aquesta activitat està vinculada a les Jornades Científiques d’Ensenyament Secundari de Badalona.


+ INFO

Carnaval infantil

Des de les 10:30 h fins les 14:30 h, es podran gaudir de les mascarades, rues, música i balls de disfresses pels carrers de la ciutat.
+ INFO

Parlem del clima amb Tomàs Molina

Aquest any, el CIB, treballa especialment el tema del canvi climàtic. A més d’una guia de recursos, s’ha organitzat una conferència a càrrec de Tomàs Molina, meteoròleg, adreçada a nenes i nens dels centres del CIB. La xerrada, es fa els dies, horaris i llocs següents: Dimarts, 25 de febrer, al Teatre Principal. Grup A. 9:30h, grup B 11h Dimarts, 31 de març, al Teatre Zorrilla. Grup C 9:30h, grup D 11h.
+ INFO

Inici del Programa Esport Blau

Aquest mes de febrer, les escoles Badalona Port i Progrés, inicien la seva participació en el Programa Esport Blau, que promou la Federació i l’Escola Catalana de Vela. El programa, adreçat a l’alumnat de 5è , compta amb la implicació del professorat d’educació física, de l’equip docent i de l’AMPA i de famílies de l’escola; i amb la participació del Port de Badalona, de l’Escola de Vela de Badalona i dels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament.
+ INFO

VII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

El VII Congrés de Ciència d'educació infantil i primària de Badalona es fa els dies 27 de febrer, 3 i 11 de març de 2020, al Museu de Badalona.
 • Infantil i Cicle Inicial: dijous 27 de febrer.
 • Cicle Mitjà: dimarts 3 de març.
 • Cicle Superior: dimecres 11 de març.
 • El Congrés està organitzat per l’Escola de Natura i l’Escola del Mar de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat; pel Servei d’Educació de l’Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, i pel CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
  + INFO

  Fira Ensenyament

  El Departament de Joventut i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, presenten el 9 de març, a l’Espai Betúlia, la 8a Fira d’Ensenyament, que se celebrarà els dies 12 i 13 de març al Centre Cultural l’Escorxador. La Fira té l’objectiu de donar a conèixer als estudiants de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI, famílies i al públic en general l’oferta educativa i acadèmica existent a Badalona i l’oferta singular d’altres municipis.


  +INFO

  Formació l’Espiral d’Indagació

  L’Espiral d’Indagació va ser un dels elements de treball de la Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. El dimecres 4 de març, a les 17:30 h, al CRP, Mercè Mas farà una activitat formativa organitzada pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
  + INFO

  Portes obertes

  Ja es pot consultar el calendari de les portes obertes dels centres educatius pel curs 20/21. La preinscripció es farà del 23 de març a l’1 d’abril.


  + INFO

  Educació 360 a temps complet

  El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
  +INFO

  Badalona ciutat educadora

  L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
   
  +INFO
  Comparteix l'e-clip!
  Facebook Twitter Correu electrònic
  Edita:
  Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


  This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain