Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
48. 2a quinzena de gener de 2020

L’educació és el punt en que decidim si estimem el món suficientment per assumir una responsabilitat per ell i, així, salvar-ho de la ruïna que, de no ser per la renovació, de no ser per l’arribada dels nous i dels joves, seria inevitable.
Hannah Arendt

Acte de suport a l’Enoc

La familia i la comunitat educativa de l'Institut Escola Rafael Alberti es van concentrar aquest dissabte passat per demanar l'alliberament de l’Enoc, que ha estat segrestat a Hondures, el seu país d’origen.


+ INFO

L’Aula

L'Aula d'extensió universitària per a la gent gran de Badalona continua les activitats del curs 2019-20.


+ INFO

Cooperatives escolars

En aquest vídeo es pot veure com va anar el curs passat el Mercat de Cooperatives Escolars del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola. Aquest curs hi participen les escoles: Alexandre Galí, Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso. Aquest programa està promogut per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Educació i l’IMPO de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Grup de Treball de Camins Escolars

La propera reunió del Grup de Treball de Camins Escolars convocada pel Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic, es fa el dijous 16 de gener, a les 18 h a la sala d’actes del Viver.
+ INFO

Portes obertes de l’Astral

Del 20 al 26 de gener, el veler d’Open Arms, l’Astral, torna a obrir les seves portes a la ciutat, al Port de Badalona, que va veure la seva transformació de veler de lleure a vaixell de salvament.
+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 22 de gener es fa la propera Trobada dels nois i noies representants del Consell dels Infants al Centre Cívic La Salut, de 17:30 a 19 h.
+ INFO

Concerts escolars del Conservatori

Els dies 22 i 23 de gener, al Teatre Principal, es fan els concerts adreçats a quart de primària, amb el Trio Vivo, que facilitarà el coneixement del meravellós món dels instruments de corda.


+INFO

Plenari del Consell Escolar Municipal

El dijous 23 de gener tindrà lloc el plenari del CEM, a les 17:30 hores a la sala d’actes de l’edifici del Viver.
+ INFO

DENIP 2020

El Dia escolar de la no violència i la Pau se celebra el 30 de gener al Centre Cívic La Salut, de 10 a 12 h. Hi participen les escoles Betúlia, Joan Llongueras, Lola Anglada, López Torrejón, Miguel Hernandez, Rafael Casanova, Santíssima Trinitat i Ventós Mir. Està organitzat per aquests centres, el CRP i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Rúbrica de canvi i Espiral d’Indagació:

La Rúbrica de canvi i l’Espiral d’Indagació van ser uns dels elements de treball de la Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Els dimecres 5 de febrer i 4 de març, a les 17:30 h, al CRP, Antoni Zabala i Mercè Mas faran dues activitats formatives organitzades pel CRP i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

8a Fira d’Ensenyament:

La 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona, organitzada pel Departament de Joventut i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, es presenta el 9 de març, a les 18:30 h, a l’Espai Betúlia. La Fira es durà a terme els dies 12 i 13 de març als jardins i espais del Centre Cultural l’Escorxador.
+ INFO

Mòduls formatius

Del 27 al 30 de gener de 9:30 a 13:30 h i els dies 12,13,19 i 20 de febrer de 15:30 a 19:30 h, al Centre Cívic Can Cabanyes, es faran les sessions formatives del Mòdul C del Servei de Primera d’Acollida “Coneixement de la Societat Catalana i el seu marc jurídic”.
+ INFO

Gaudir UB

Aquest és el programa dels cursos universitaris que s’ofereixen al Centre Cultural El Carme.
+ INFO

Petits canvis per menjar millor

La campanya “petits canvis per menjar millor” té com a objectiu informar sobre quins canvis podem realitzar de forma senzilla per seguir una alimentació més saludable. Hi participa el Departament de Salut de l’Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Centre Normalitzacio Linguistica

Continua obert el període d’inscripcions per als cursos de català gener-març 2020.
+ INFO

Voleu comunicar que...

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... Voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a Servei_Educacio@badalona.cat
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain