Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
46. 1a quinzena de desemrbe de 2019

Defensar els drets dels nens i les nenes no és un esdeveniment per a celebrar un sol dia a l’any, es un compromís que signem tots els adults del planeta i hem de recordar cada minut.
Francesco Tonucci

Badalona Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Dijous 28 de novembre, a les 18:00 hores, al Conservatori es projectarà el documental Hamza: Un viatge de mil passes de Vidal Sabater. A les 20:00 hores es fa l’espectacle música i magia d’aprop, a càrrec de Guillem Bautista.


+ INFO

Connect'ART

El 30 de novembre es celebra la 7a fira de joves creadors i creadores Badalona 2019 al Passeig Marítim, emmarcant-se dins els actes de la campanya de Nadal. Aquesta fira té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita als joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra.


+ INFO

Campeones

Dimarts 3 de desembre, en el marc del cicle de Cinema i Drets Humans, i del Dia de les persones amb discapacitat, es fa la projecció de la pel·lícula Campeones al Teatre Principal. Hi assistiran alumnes de secundària dels centres Betúlia, Can Barriga, Rafael Alberti i Sant Jordi.
+ INFO

AMPA

El dijous 4 de desembre, a les 17:30 hores, es farà una reunió informativa a la sala d’actes del Viver sobre les activitats del Programa de Formació de famílies, adreçada a les AMPA dels centres educatius de la ciutat.
+ INFO

50 anys de l'IMSP

L’escola d’educació especial de Badalona celebra el seu 50è aniversari el 4 de desembre a les 17 hores a la sala d’actes del Museu de Badalona.
+ INFO

50è aniversari de l'escola Artur Martorell

L’escola Artur Martorell celebra el seu cinquantè aniversari amb una festa el dia 6 de desembre. Per molts anys!!
+ INFO

Carta del CIB als Reis d'Orient

El dimecres 11 de desembre, a les 17:30 h, al Centre Cultural El Carme, s’escriurà la Carta del CIB als Reis d’Orient recollint totes les idees dels nens i nenes de les 35 escoles i centres socioeducatius que formen part del Consell. Estimats Reis d’Orient, aquest any...


+INFO

Cantada de Nadales

En el marc de les festes de Nadal que s’inicien el 30 de novembre, el divendres 13 de desembre, a les 19:00 h, s'inaugura el Pessebre de la plaça de la Vila amb una cantada de nadales a càrrec de cors escolars i del Conservatori Professional de Música de Badalona.
+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain