Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
45. 2a quinzena de novembre de 2019

L’infant gaudirà de tots els drets enunciats en aquesta Declaració. Aquests drets seran reconeguts a tots els infants sense excepció de cap mena o discriminació per motius de raça, de color, de sexe, de llengua, de religió, d’opinió política o altres opinions, d’origen nacional o social, de naixença o de qualsevol altra situació, ja sigui del mateix infant o de la seva família.
Declaració dels Drets dels Infants. Principi 1

Setmana dels Drets dels Infants.

Amb l'objectiu de promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva, el CIB i la TIAB han impulsat l'organització de la Setmana dels Drets dels Infants, del 18 al 24 de novembre, per celebrar el 60è aniversari de la declaració de l'ONU sobre els Drets dels Infants, els 15 anys del CIB i el 3r any de la constitució de la TIAB.
+ INFO

Els Murals dels Drets

Nens i nenes de les 36 escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants de Badalona (CIB)  han elaborat 60 divertits murals que s'han pogut veure en forma de cartells en el mobiliari urbà a diferents espais de Badalona, principalment a Mupis i a columnes.
+ INFO

Dia dels Drets dels Infants

El 20 de novembre de 1989 es va aprovar la Declaració de l’ONU sobre els drets dels infants. El dimecres 20 de novembre a les 18h, a la plaça de la Vila, es farà la lectura del Manifest i s’exposaran els murals que han fet els nens i nenes del CIB.
+ INFO

Taula rodona TIAB

En el marc de la Setmana dels Drets dels Infants, La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) organitza el dijous 21, a les 17:30 h, a l’Espai Betúlia, la taula rodona “Infants i joves de tota MENA, tots tenen drets!”, on es conversarà amb joves que migren sols. L’objectiu és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva. 
+ INFO

La Festa dels Drets dels Infants

Diumenge 24, d’11 a 14 h, a la plaça Pompeu Fabra, es farà la festa dels Drets dels Infants. Hi haurà més de 30 activitats, tallers i actuacions vinculades amb el coneixement i l’exercici dels drets, realitzades per diferents centres educatius, entitats i serveis de la ciutat, per celebrar, també, els 15 anys del Consell dels Infants de Badalona.


+INFO

Cançó Els Drets dels Infants

Aquesta és la cançó dels Drets dels Infants, del grup Xiula, que es cantarà i ballarà a la Festa del diumenge 24. Mestres de música de les escoles i també educadors dels diferents centres del CIB l’han ensenyat durant aquest trimestre.
+ INFO

BADASPORT 19/20

A partir del dia 25 comença la 21a edició del Badasport, que com cada any agrupa 6 activitats esportives diferents repartides durant els 8 propers mesos. El Badatletisme serà la primera modalitat, i tindrà lloc a les Pistes Paco Águila entre el 25 i 29 de novembre. Badacoorfbol, Badamotri, Badaorientació, Badajoc i Badaplatja són les altres 5 activitats que es faran durant la primera meitat de 2020. Ho organitza el Grup de treball de mestres d’educació física.


+ INFO

Formació voluntaris LEXCIT

El dia 28 de novembre, a les 16:30 h, al centre Cívic de la La Salut, es portarà a terme la Formació dels Voluntaris del Programa LEXCIT (Lectura per a l'èxit educatiu). Les escoles que hi participen són: Josep Carner, Ítaca, Pere de Tera, Antoni Botey i el Montigalà. Els instituts Júlia Minguell, Barres i Ones, Ventura Gassol i Baetulo també hi són partíceps.


+INFO

Formació ús i abús pantalles

El divendres 29 de novembre, Asaupam organitza, amb la col·laboració del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona, una matinal formativa gratuita sobre l’ "Ús i abús de les pantalles entre adolescents i joves". La sessió té com a objectiu donar a conèixer els nous usos de les pantalles, les addicions derivades i els riscos que comporten.


+ INFO

Connect'ART

El 30 de novembre es celebra la 7a fira de joves creadors i creadores Badalona 2019 al Passeig Marítim, emmarcant-se dins els actes de la campanya de Nadal. Aquesta fira té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita als joves l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra.


+ INFO

Classes de català

Tens un/a alumne/a de +16 anys a qui caldria donar canya amb el català? Hi ha unes mares o uns pares que no entenen prou bé les notes de l'escola o les reunions? Envia'ls aquesta informació!  El dia 2 de desembre s’obre la inscripció als cursos de català. Els cursos, que començaran al gener -després de festes- tenen una durada de 45 hores (finalitzen al març) i permeten acreditar els coneixements de llengua catalana amb titulació oficial. Al web del CNL, a les xarxes socials (TW, IG, FB) i també per telèfon (93 398 46 30), tota la informació dels horaris, dels nivells, dels preus i de tot el que està relacionat amb aquesta nova inscripció.


+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain