Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
44. 1a quinzena de novembre de 2019

Tot el nostre coneixement té el seu principi en els sentiments.
Leonardo da Vinci

24a Setmana de la Ciència

La 24a Setmana de la Ciència a Badalona es fa del 6 al 19 de novembre amb un conjunt d’activitats adreçades a secundària, a infants i a famílies. Compta amb la col·laboració dels centres de recerca del Campus Can Ruti i està organitzada per l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol; pel Centre de Recursos Pedagògics i per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Escola de Natura, l’Escola del Mar, el Servei de Cultura, la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, el Museu de Badalona i el Servei d’Educació.
+ INFO

Anar a Mar

Saps què hi ha darrera del teu plat de peix? és la primera conferència, a càrrec d'Anna Bozzano, biòloga marina per la UB i Doctora en Ciències del Mar per la UPC, del cicle “Anar a Mar” 2019-20, organitzat per l'Escola del Mar i el Port de Badalona. Es farà el dijous 7 de novembre, a les 19h, al Centre d'Activitats Nàutiques del Port.
+ INFO

Patufet on ets?

Exposició sobre la publicació creada per Aureli Capmany. Oberta fins el 7 de gener a l'Espai Betúlia. Visites escolars per a cicle superior de Primària i ESO.
+ INFO

Educació per la Llibertat

Open Arms inicia un nou projecte educatiu vinculat amb la seva experiencia al mar. Després d’escoltar els testimonis de moltes persones a bord del seu vaixell han decidit compartir totes aquestes històries i crear una metodologia on es treballi l’empatia, els drets humans i el pensament crític, com a Educació per la Llibertat. El projecte està adreçat a l'alumnat d’educació infantil, especial, primària i secundària. Contacte: education@openarms.org


+INFO

Plenari del CIB

El dimecres 13 de novembre es fa el primer Plenari de nois i noies representants del Consell dels Infants. Aquest curs formen part del CIB 36 escoles i centres socioeducatius de la ciutat. Entre altres temes es prepararà l'organització de la Setmana dels Drets dels Infants.
+ INFO

Setmana dels Drets dels Infants.

Amb l'objectiu de promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva, el CIB i la TIAB impulsen la proposta d'organitzar la Setmana dels Drets dels Infants, del 18 al 24 de novembre, per celebrar el 60è aniversari de la declaració de l'ONU sobre els Drets dels Infants, els 15 anys del CIB i el 3r any de la constitució de la TIAB.
+ INFO

Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Per celebrar el Dia Internacional de les Ciutats Educadores (30 de novembre), el dijous 28 de novembre, a les 18 h, al Conservatori, es farà la projecció del documental Hamza: un viatge de mil passes. A l'acabar, a les 20 h, es farà l'espectacle Música i màgia d'aprop, a càrrec de Guillem Bautista, violoncel i màgia amb temes de J. S. Bach. Aquest espectacle pertany al cicle organitzat pel Patronat de la Música de Badalona, a través del Conservatori Professional de Música i de l'Escola de Música Moderna de Badalona.


Guia d'activitats educatives 2019-20

Ja es poden consultar les activitats i projectes que, amb la participació dels centres educatius, promouen diverses entitats de la ciutat, el Servei Educatiu i diferents serveis de l'Ajuntament, adreçades principalment a l'alumnat de les escoles i instituts de Badalona.


+INFO

Voleu comunicar que...

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat


Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain