Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
43. 2a quinzena d'octubre de 2019

Excitarà, desenvoluparà i dirigirà les aptituds pròpies de cada alumne a fi que amb la totalitat del propi valer individual, no només sigui un membre útil a la societat sinó que, com conseqüència elevi proporcionalment el valor de la col·lectivitat. Visca l'Escola Moderna!
Francesc Ferrer i Guàrdia

Setmana dels Drets dels Infants. Us hi apunteu?

Amb l'objectiu de promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva, el CIB i la TIAB impulsen la proposta d'organitzar la Setmana dels Drets dels Infants, del 18 al 24 de novembre, per celebrar el 60è aniversari de la declaració de l'ONU sobre els Drets dels Infants, els 15 anys del CIB i el 3r any de la constitució de la TIAB. Tots els centres educatius, els serveis i les entitats de lleure, culturals, socials i esportives que treballen per i amb la infància a la ciutat hi poden participar. Us hi apunteu?
+ INFO

Trobada del CIB

El dimecres 16 d'octubre es fa la primera Trobada de nois i noies representants del Consell dels Infants. Aquest curs formen part del CIB 36 escoles i centres socioeducatius de la ciutat. Entre altres temes, a la Trobada es prepararà el Plenari del mes de novembre i l'organització de la Setmana dels Drets dels Infants.
+ INFO

Cinema i Drets Humans

La 2a edició d'aquest cicle adreçat a secundària compta amb les projeccions de Hamza: un viatge de mil passes (19 de novembre); El orden divino (26 de novembre) i Campeones (3 de desembre) Inscripció oberta fins el 21 d'octubre.
+ INFO

Formació AMPA/AFA

El dilluns 21 d'octubre, de 17.30 a 20.30 h, a l'escola Miguel Hernández es fa una activitat formativa adreçada a mares i pares sobre Gestió bàsica per a AMPA/AFA, promoguda per la FAPAC i FAMPAS Badalona. Inscripció oberta.


+INFO

Salut!

El Servei de Salut de l'Ajuntament de Badalona ofereix activitats als centres educatius amb l'objectiu de fer arribar la salut als infants, joves i adolescents. Les addiccions, la nutrició, la prevenció de les situacions de risc, l'autoprotecció i l'atenció precoç són les principals temàtiques que s'ofereixen. La col·laboració amb els centres educatius és prioritària per promocionar, des de les primeres etapes de la vida, hàbits saludables com l'activitat física, l'alimentació saludable, la prevenció de les drogues i el benestar emocional. Podeu consultar totes aquestes propostes a la Guia d'Activitats educatives.


+ INFO

A·PLEC

Les 5es Jornades A·Plec de Didàctica del Plegat per a Educadors es fan els dies 25, 26 i 27 a l'escola Betúlia. Inscripció oberta.


+ INFO

Escola Nova 21

La Jornada de cloenda del Programa Escola Nova 21 "Educació 2030: Transformant el futur" es fa el dissabte 26 d'octubre, de 9.30 a 14 h, a La Farga de l'H. Per donar continuïtat i obrir a altres centres el treball fet aquests tres anys, el dijous 24 d'octubre, de 9.30 a 12 h, al CRP i en el marc del Pla de Formació de Zona es fa una primera trobada del Seminari Centres per a la transformació educativa (EN21).
+ INFO

Cooperatives escolars

Nois i noies de 5è de les escoles Alexandre Galí, Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso han iniciat el procés de constitució, a cada grup, d'una cooperativa escolar en el marc del projecte Cultura emprenedora a l'escola impulsat per la Diputació de Barcelona, l'IMPO i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.
+ INFO

Mostra de Teatre d'educació secundària 2020

El dimecres 23 d'octubre, a les 18 h, al Viver, es constitueix la Comissió organitzadora de la 6a Mostra de Teatre d'educació secundària de Badalona, formada pels centres que hi voldran participar, l'Associació Amics del Teatre Zorrilla, Badalona Cultura i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. Aquest curs la Mostra es dirà i serà també Memorial Margarida Xirgu.
+ INFO

CINC

El dissabte 19 d'octubre comença un nou cicle CINC amb 5 pel·lícules per a tots els públics, organitzat per OCine Màgic i el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià.
+ INFO

L'Aula

l'Aula d'extensió universitària per a la gent gran de Badalona ha iniciat les activitats del curs 2019-20.
+ INFO

Congrés d'Educació Publica a Catalunya

El dissabte 5 d'octubre, al TNC, es va fer l'acte de presentació i la lectura del Manifest del Congrés d'Educació Publica a Catalunya que compta, entre altres, amb el suport organitzatiu de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.
+ INFO

FILMETS

Del 18 al 27 d'octubre se celebra el FILMETS Badalona Film Festival que inclou sessions adreçades a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat i també a famílies.
+ INFO

La nostra escola

La inscripció per participar en aquest projecte de creació de reportatges que promou Badalona Comunicació finalitza el 31 d'octubre.


+ INFO

Guia d'activitats educatives 2019-20

Ja es poden consultar les activitats i projectes que, amb la participació dels centres educatius, promouen diverses entitats de la ciutat, el Servei Educatiu i diferents serveis de l'Ajuntament, adreçades principalment a l'alumnat de les escoles i instituts de Badalona.


+INFO

Escola Llibertat, 40 anys!

L'escola Llibertat celebra la Festa de cloenda del seu 40è aniversari, el divendres 31 d'octubre, a les 15.30 h. Moltes gràcies i moltes felicitats a tota la comunitat escolar!


+INFO

Voleu comunicar que...

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat


Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain