Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
42. 1a quinzena d'octubre de 2019

No hi pot haver educació dels infants sense alegria de viure. Sense l’alegria –que és confiança de fons, que és aposta de sentit– no es pot fer créixer res.
Mar Esteve Ràfols

Setmana dels Drets dels Infants. Us hi apunteu?

Amb l'objectiu de promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva, el CIB i la TIAB impulsen la proposta d'organitzar la Setmana dels Drets dels Infants, del 18 al 24 de novembre, per celebrar el 60è aniversari de la declaració de l'ONU sobre els Drets dels Infants, els 15 anys del CIB i el 3r any de la constitució de la TIAB. Tots els centres educatius, els serveis i les entitats de lleure, culturals, socials i esportives que treballen per i amb la infància a la ciutat hi poden participar. Us hi apunteu?
+ INFO

Consell Escolar Municipal

La primera reunió d'aquest curs del CEM es fa el dijous 10 d'octubre, a les17.30 h, al Viver.


+INFO

Trobada del CIB

El dimecres 16 d'octubre es fa la primera Trobada de nois i noies representants del Consell dels Infants. Aquest curs formen part del CIB 36 escoles i centres socioeducatius de la ciutat. Entre altres temes, a la Trobada es prepararà el Plenari del mes de novembre i l'organització de la Setmana dels Drets dels Infants.
+ INFO

Jugateca Ambiental

Podeu consultar el Programa de la Jugateca Ambiental d'aquesta tardor als parcs de Can Solei i Ca l'Arnús, del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric.
+ INFO

Guia d'activitats educatives 2019-20

Ja es poden consultar les activitats i projectes que, amb la participació dels centres educatius, promouen diverses entitats de la ciutat, el Servei Educatiu i diferents serveis de l'Ajuntament, adreçades principalment a l'alumnat de les escoles i instituts de Badalona.


+INFO

FILMETS

Del 18 al 27 d'octubre es durà a terme el FILMETS Badalona Film Festival que inclou sessions adreçades a l'alumnat dels centres educatius de la ciutat i també a famílies.


+ INFO

La nostra escola

La inscripció per participar en aquest projecte de creació de reportatges que promou Badalona Comunicació finalitza el 31 d'octubre.


+ INFO

1 Taller

L'Obrador de la Riera, amb la col·laboració del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona, proposa un muntatge expositiu i participatiu a través d'un taller de pintura obert a tots els centres d'educació infantil, primària, especial i secundària, que es farà del 15 d'octubre al 15 de novembre, al Refugi. Més informació: obradordelariera@gmail.com

Voleu comunicar que...

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat


Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain