Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
41. 2a quinzena de setembre de 2019

Som una espècie que ha mirat sempre a la Natura des de la superioritat, des de l'exterioritat i des de la instrumentalitat. Aquest analfabetisme ecològic ens impedeix comprendre'ns com a éssers radicalment ecodepenents i interdepenents. Necesitem una societat que posi la vida al centre.
Yayo Herrero

Consell dels Infants 2019-20

El 18 de setembre, a les 12.30 h, al Viver, es fa una reunió informativa i de preparació de les activitats del Consell adreçada als centres escolars i socioeducatius. La inscripció de centres al CIB per a aquest curs és oberta fins el 27 de setembre.
+ INFO

Guia d'activitats educatives 2019-20

Ja es poden consultar les activitats i projectes que, amb la participació dels centres educatius, promouen diverses entitats de la ciutat, el Servei Educatiu i diferents serveis de l'Ajuntament, adreçades principalment a l'alumnat de les escoles i instituts de Badalona.


+INFO

Arts i escola 2019-20

Ja es pot consultar la guia Arts i escola 2019-20 que inclou les activitats adreçades a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes per diferents serveis i entitats, en relació a l’arquitectura, les arts plàstiques, el cinema, la literatura, la música, la dansa, el teatre i les arts integrades. Aquesta guia forma part també de la Guia d’Activitats educatives 2019-20.


+INFO

Pla de Formació de Zona

La inscripció a les activitats del Pla de Formació de Zona d'aquest curs, adreçades al professorat i centres educatius de Badalona acaba el 27 de setembre.
+ INFO

Cursos de català 2019-2020

La inscripció als cursos de català està oberta. Un certificat oficial pot obrir moltes portes, i els cursos del CNL també. N’hi ha de tots els nivells, en les modalitats presencial i en línia, i en horaris de matí o de tarda-vespre.
El mes de setembre també comencen les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua i els clubs de lectura fàcil “En català, llegim i parlem” a les biblioteques. Són activitats gratuïtes i obertes a tothom.
Som a l’avinguda d’Alfons XIII, 14-16, entl. 1a, de 9 a 13 hores de dilluns a divendres, i de 15.30 a 17.30 hores de dilluns a dijous. Contacte: 93 381 20 05 i badalona@cpnl.cat
+ INFO

Voleu comunicar que...

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat


Del Clip a l'e-clip!

L'any 1980 es va publicar el primer Clip fet, en uns primers anys, per un grup de mestres de diferents escoles i l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. Fa dos anys va néixer l'e-clip, un butlletí quinzenal que informa dels projectes i activitats educatives que es fan a la ciutat, amb l'objectiu de servir a la idea i a l'acció de Badalona com a ciutat educadora.


+ INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain