? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
23. 2a quinzena d'octubre de 2018

Sempre hi ha esperança i oportunitat per canviar perquè sempre hi ha oportunitat per aprendre.
Virgínia Satir

Cercles de Coneixement

La Taula d'Infancià i Adolescència de Badalona (TIAB) està promovent el projecte "Cercles de coneixement" que té per objectiu generar coneixement col·lectiu sobre la realitat dels infants i adolescents de Badalona, per millorar les respostes que els hi ofereix la xarxa de serveis i entitats que treballen en aquest àmbit. Diferents xarxes, centres, serveis i entitats, entre elles el Consell dels Infants de Badalona, faciliten ara la participació directa dels infants i els adolescents en aquest projecte per donar-los veu i recollir les seves opinions i aportacions.


+INFO

Any Fabra

En el marc de l'Any Fabra, el dimarts 23 d’octubre, de 17 a 20 h, a l'Institut Pompeu Fabra és fa un acte d'homenatge al filòleg que va ser badaloní gairebé trenta anys i que, en paraules de Joan Soler i Amigó, ens ha fet com som i sense el qual no seríem qui som, ja que va situar la llengua catalana a l’espai que li pertoca. A l'acte, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística i el mateix Institut, hi haurà diversos tallers i activitats per a que sigui una tarda activa, amb molts moments i oportunitats per practicar el català, per poder trobar antics companys o amics o fer-ne de nous, per conèixer noves propostes d’oci i de cultura sempre lligades a l’ús de la llengua catalana.


+INFO
Activem el canvi!
Escola Nova 21 ha organitzat una jornada d'inici de curs a set punts diferents del territori català. La Jornada Activem el canvi! pretén emmarcar les principals línies de treball d'aquest curs amb el suport d'Antoni Zabala, Jaume Jornet i Lorena Becerril. La Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet hi participa el dimarts 23 d'octubre i està formada per aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu.
+INFO
L'Aula en marxa!
L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona celebra enguany el seu 30è aniversari i ha iniciat el cicle de conferències d'aquest trimestre. Es fan els dimarts, a les 17.30 h, al Teatre Zorrilla.
+INFO
1a Trobada del CIB
El dimecres 17 d'octubre es fa la 1a Trobada del Consell dels Infants, que aquest curs comptarà amb la participació de nois i noies representants de 35 escoles i centres socioeducatius de la ciutat. Enguany s'hi han incorporat les escoles Betúlia, Itaca, Joan LLongueras, M. D. de la Salut i Minguella, benvingudes!
+INFO
Programa de Formació de Famílies 2018-19
En el marc del Programa de Formació de Famílies, el dijous 18 d’octubre, de 18 h a 20 h, al Centre Cívic Dalt la Vila, es fa la xerrada "Actituds per afavorir els aprenentatges dels nostres fills/es".
Què podem fer per tal que els nostres fills tinguin ganes d’aprendre? Com els podem ajudar a estar atents i interessats? Quines són les condicions que necessiten per aprendre i què podem fer per a que les tinguin?
+INFO
IV Jornada TDAH Badalona
El dissabte 20 d'octubre, al matí, a l'Hospital de Badalona, es fa la IV Jornada TDAH, Transtorn de conducta, un repte del nostre dia, què en saps?, oberta a professionals de la salut i de l'ensenyament, així com a pares i familiars interessats.
Inscripció: tdahbadalona@gmail.com

Plenari del CEM

El dijous 18 d'octubre, a les 17.30 h, a la sala d'actes del Viver, es fa el primer Plenari del Consell Escolar Municipal d'aquest curs.

 
+INFO

Jornades A·PLEC

Els dies 26, 27 i 28 d'octubre es fan les 4es Jornades A·PLEC de didàctica del plegat per a educadors, concebudes bàsicament per aprendre a plegar i a ensenyar a plegar.

 
+INFO

FILMETS Badalona Film Festival

Del 19 al 28 d'octubre se celebra la 44a edició del FILMETS Badalona Film Festival als teatres Zorrilla, Blas Infante i Principal; i al Centre Cultural el Carme.

 
+INFO
Jugatecambiental
Tots els diumenges, d'11.30 a 13.30 h, al Parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, hi ha espais de joc, tallers i itineraris guiats per gaudir en família.
 
+INFO
Consells escolars
El calendari del procés electoral per renovar els representants del professorat, de l'alumnat, i dels pares i mares o tutors d'alumnes dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics ha quedat establert a la Resolució ENS/2232/2018, d'1 d'octubre. Les votacions s'han de fer entre el 26 i el 30 de novembre i els consells escolars de centre han de quedar constituïts abans del 21 de desembre.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain