Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
38. 2a quinzena de juny de 2019

Nosaltres només som nens que protesten, no deuríem estar fent això, no deuríem haver de fer-ho, sentir que el nostre futur està amenaçat fins el punt d'haver de faltar a classe per lluitar per això. És un fracàs de les generacions anteriors que no han fet res.
Greta Thunberg

Menuda Badalona

El dimarts 18 de juny, de 10 a 12 h, al Museu, s'ha fet la cloenda del projecte educatiu Menuda Badalona 18-19 impulsat per BDN Lab. Hi han participat, creant maquetes amb impressores 3D de diferents edificis i espais de Badalona, els instituts i centres següents: Badalona 7, Badalonès, Betúlia, Cultural, Eugeni d'Ors, Júlia Minguell, La Llauna, Maristes Champagnat, Pau Casals i i Sant Andreu.


+INFO

Fem cine!

El dimecres 19 de juny, de 10.30 a 12 h, al Teatre Principal es fa la projecció de curts fets per l'alumnat de l'escola Rafael Alberti i l'Institut Barres i Ones, en el marc del projecte Cinema a l'escola. Aquest dia també es podran veure alguns curts d'animació de FILMETS.


+INFO

Petits canvis per menjar millor

El dijous 20 de juny, de 12.30 a 14.30 h, a l'Espai Betúlia, es presenta la guia “Petits Canvis per Menjar Millor” elaborada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya i adreçada als professionals de la salut, l’educació, la restauració i als sectors implicats en l’alimentació i la promoció de la salut.


+INFO

Casals d'estiu

Ja podeu consultar la guia d'activitats d'estiu 2019.


+INFO

No t’hi juguis la pell, tots contra el melanoma

La campanya de prevenció “No t’hi juguis la pell, tots contra el melanoma” s'adreça a infants, joves i famílies. Liderada per Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l’Ajuntament de Badalona, té l'objectiu de sensibilitzar sobre la protecció de la pell i com gaudir del sol sense risc.
+INFO

Tallers d'agroecologia

Conreu Sereny SCCL és un projecte d’agroecologia dedicat a la producció i comercialització de verdura i fruita ecològica. Conreuem una part dels horts del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i de les terres de la Masia Coll de Canyet. Impartim també formació d’horticultura ecològica per afavorir la integració i l’accés al món laboral, a persones nouvingudes que es troben en situacions socials o laborals vulnerables. Aquesta activitat la fem amb l’associació CEHDA. Oferim tallers, activitats divulgatives i formatives per aproximar l’agroecologia, el món rural i el cooperativisme al món de l’educació, en formació reglada i no reglada.
Contacte: conreusereny@gmail.com


+INFO

1 Taller

L'Obrador de la Riera, amb la col·laboració del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona, proposa un muntatge expositiu i participatiu a través d'un taller de pintura obert a tots els centres d'educació infantil, primària, especial i secundària, que es farà del 15 d'octubre al 15 de novembre, al Refugi. Més informació: obradordelariera@gmail.com

Consell dels Infants 2019-20

Després del Plenari de fi de curs celebrat el 5 de juny, ja es oberta la inscripció per a la incorporació, el proper curs, de noves escoles i centres socioeducatius al Consell dels Infants.
+INFO

Inauguració del curs escolar 2019-20

L'acte d'inauguració del proper curs i la Fira de projectes, activitats i xarxes educatives es farà el dijous 5 de setembre, d'11 a 14 h, a l'Institut Eugeni d'Ors. L'organitzen el CRP del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.
+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

BDN ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain