Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
36. 2a quinzena de maig de 2019

La natura és sostenible si cuidem d'ella. És responsabilitat nostra passar una terra sana a les generacions que ens esperen.
Sylvia Dolson

Preinscripció Escoles Bressol i Postobligatòria curs 2019-20

Del 13 al 24 de maig es fa la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals i públiques de Badalona, i als estudis de secundària postobligatòria.


+INFO

VI Congrés de Ciència d'Educació Infantil i Primària

El VI Congrés d'Educació Infantil i Primària de Badalona CEIPB es fa els dies 14, 15 i 17 de maig, de 10 a 12 h, al Museu de Badalona. Aquest any hi participen les escoles Artur Martorell, Badalona Port, Baldiri Reixac, Gitanjali, Jungfrau, Llibertat, Llorens Artigas, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda i Rafael Casanova. El Congrés està organitzat per l’Ajuntament de Badalona, a través de l’Escola de Natura i l’Escola del Mar de l’Àrea de Medi Ambient; i del Servei d’Educació de l’Àrea d'Educació, i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, a través del CRP.


+INFO

Escape Room i CIB

El dissabte 18 i el diumenge 19 de maig, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, es un Escape Room a l'edifici de l'Ajuntament de la Pl. de la Vila, en el marc de les Festes de Maig i també, dels 15 anys del Consell dels Infants de Badalona. No us el perdeu!


+INFO

Badajoc

En el marc de la 20a edició del Badasport, del 20 al 24 de maig, de 10 a 12 h, al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, es fa el Badajoc, organitzat pel Grup de Mestres d'Educació Física de Badalona. Hi participen 1.200 nens i nenes de 3r de 34 escoles fent diferents jocs i activitats preesportives, de caire cooperatiu, i tradicionals.


+INFO

Mostra de Programació i Robòtica

El 22 de maig, de 10 a 14 h, a l'EEBE-UPC Escola d’Enginyeria Barcelona Est, es fa una nova edició de la Mostra de Programació i Robòtica dels centres de secundària del Barcelonès Nord. Hi participen aquests Instituts i centres: Badalona VII, Baetulo, Betúlia, Garbí Pere Vergés, Manuel Vázquez Montalbán, Maristes Champagnat, Puig Castellar, Ramón Berenguer IV, Terra Roja, Torrent de les Bruixes i Túrbula.


+INFO

Xarxa Escola Nova 21

El dijous 23 de maig es fa una nova Trobada de la Xarxa Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. En aquesta trobada es farà una revisió del treball fet fins ara, a cada centre i com a Xarxa, i es valoraran les perspectives de continuat de la Xarxa d'acord amb l'Acord marc del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Programa Escola Nova 21.
+INFO

Cooperatives escolars

El divendres 24 de maig, de 9 a 12 h, als Encants de Montigalà es fa el mercat de les cooperatives escolars dels centres que participen en el Projecte Cultura emprenedora a l'escola. Aques any hi participen 325 nois i noies de 5è de les escoles Alexandre Galí, Badalonès, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso.


+INFO

Festa del Dibuix

El diumenge 26 de maig es fa la Festa del Dibuix al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús. No us la perdeu!
+INFO

18a Trobada escolar de danses

Els dies 29, 30 i 31 de maig, de 10 a 12 h, al Palau Municipal d'Esports, es fa la 18a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona. Hi participen 6.500 nens i nenes, des de P3 fins a 4t de primària, de 34 escoles de la ciutat. La Trobada està organitzada pel Grup de Mestres de Música de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.
+INFO

Festes de Maig

Som-hi!
+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

BDN ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain