Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
34. 2a quinzena d'abril de 2019

No hi ha substitut per als llibres a la vida d'un infant.
May Ellen Chase

Sortir del laberint

"Sortir del laberint" és un projecte adreçat a l'alumnat que no hagi acreditat o sigui susceptible de no acreditar l'ESO, ja siguin alumnes d'Instituts, Centres de Secundària, Aules obertes, UEC o Escoles d'adults.


+INFO

Portes obertes Escoles Bressol Municipals

Les escoles bressol i llars d’infants públiques de Badalona organitzen jornades de Portes obertes.


+INFO

Sant Jordi Badalona 2019

Aquí podeu consultar el programa de Sant Jordi Badalona 2019.
+INFO

A l'abril cada paraula val per mil

La 5a edició de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" a Badalona es porta a terme per primer cop al barri de Bufalà. Durant tot el mes d'abril, els establiments comercials que hi paticipen mostren un cartell a l'aparador, que en aquesta edició tindrà una endevinalla -n'hi ha 42- relacionada amb el sector comercial de l'establiment.


+INFO

Biomarató

La Biomarató-City Nature Challenge 2019 se celebrarà del 26 al 29 d'abril. És una competició amistosa entre 163 ciutats de tot el món que té l'objectiu de trobar el màxim nombre d'espècies per copsar la biodiversitat a l'entorn urbà.


+INFO

Jugatecambiental

La Jugatecambiental engloba tot un seguit de propostes adreçades a les famílies que tenen lloc al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús diumenges al matí durant la primavera i la tardor. El seu objectiu és promoure el respecte a l’entorn a través del joc i de l’experimentació en família.


+INFO

10è aniversari EBM Uni Dori

El dissabte 27 d’abril, de 10 a 13 h , es celebrarà la festa del desè aniversari de l’escola bressol municipal Uni Dori. Serà una festa oberta a tota la ciutadania, amb totes les famílies que han estat i/o estan a l’EBM Uni Dori, i amb tot el barri.


Vols publicar una notícia a l’e-clip?

Des de la vostra escola, centre, entitat, servei... voleu informar d'alguna activitat a l'e-clip? Envieu-nos un text breu que expliqui què, quan, on i qui, juntament amb un cartell o una imatge. Envieu-ho a servei_educacio@badalona.cat
+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain