Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
32. 2a quinzena de març de 2019

L’aprenentatge no s’aconsegueix per casualitat, s’ha de buscar amb entusiasme i diligència.
Abigail Adams

Trobada del CIB

El 13 de març s'ha celebrat una nova Trobada del CIB al Centre Cívic La Salut. Els nois i noies representants han acordat que Bugui Bugui sigui el nom de la nova Escola Bressol Municipal, i han parlat sobre les Festes de Maig i els actes de celebració del 15è aniversari del CIB.


+INFO

Mobilona

Mobilona és la Diada de l'educació viària adreçada a l'alumnat de 3r. Está organitzada per una Comissió en la que hi participen mestres de diferents escoles, l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i altres serveis i entitats ciutadanes. La 2a Mobilona es celebra el 20 de març de 10 a 12 h a la Zona Esportiva Municipal de Can Cabanyes.


+INFO

Trobada XEN21

La Xarxa d'Escola Nova 21 de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, fa una nova trobada el 21 de març a l'escola Primavera, en la que hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu. En aquesta trobada se seguirà treballant sobre l'avaluació en relació a la Rúbrica de canvi i sobre les Espirals d'indagació que es promouen des del Programa d'EN21.


+INFO

Prova Cangur 2019

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. La prova tindrà lloc el proper dijous 21 de març de 2019.


+INFO

Badamotri

Aquesta activitat es fa del 25 al 29 de març al Poliesportiu de Montigalà, i consisteix en diferents activitats i jocs motrius en les que hi participaran alumnes de 1r de primària.
+INFO

Jornades Científiques

Del 26 al 28 de març es fan les XXXIII Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de Badalona al BCIN. Aquest curs participen 17 centres, cinc més que l'any passat,entre ells l'escola d'educació especial Can Barriga.
+INFO

Quinzena de la Dansa

Entre el 13 i el 31 de març, Dansa metropolitana ofereix més de setanta activitats de dansa. A Badalona, el 29 de març a la tarda ballaran nens i nenes de 5è i 6è de les escoles Josep Carner, Joan Coret, Joan Miró, Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda i Progrés. Hi participen també la secció de metalls i percussió de la Banda Simfònica de Badalona i alumnes de dansa de l’Institut del Teatre.
+INFO

5a Mostra de teatre de secundària

El Teatre Zorrilla acull aquest mes d’abril la 5a Mostra de Teatre d’educació secundària de Badalona. Es fa els dies 2 d'abril, a les 9.15 h , 3 i 4 d'abril, a les 15.15 h, i 8 i 9 d'abril, a les 12 h al Teatre Zorrilla.


+INFO

A.K.A

A.K.A. es presenta als centres escolars de Badalona divendres 5 d'abril, a les 11 h, al Teatre Principal. A.K.A mostra la complexitat de l’adolescència i permet gaudir d’un dels millors espectacles teatrals dels darrers anys. L’obra ha guanyat 4 premis Butaca (millor direcció, actor, text i espectacle de petit format).


+INFO

Diada de l'educació pública 2019

La 9a Diada de l’Educació Pública de Badalona, organitzada per FAMPAS, es fa el dissabte 23 de març, de 16 a 22 h, al Parc de Montigalà. Aquesta festa és un espai de trobada de les comunitats educatives dels centres i un punt d’informació per a les famílies que han de fer la preinscripció del proper curs.


+INFO

Preinscripció escolar

La preinscripció escolar per a educació infantil, primària i secundària del curs 2019/2020 es farà del 29 de març al 9 d'abril.


+INFO

Lligueta del Besós

El 2 d'abril comença la Lligueta del Besós, una activitat esportiva adreçada als alumnes de 6è de primària, compartida entre el Pla Educatiu d'Entorn de Santa Coloma de Gramenet i el de Badalona. La competició fomenta els valors educatius de la pràctica esportiva i del treball en xarxa.


Exposició Migracions

Del 15 al 29 de març estarà oberta al Centre Cívic La Salut l'exposició "Migracions", una iniciativa de l'institut Barres i Ones on l'alumnat de 3r ha reflexionat sobre les migracions a partir de la història de persones del seu entorn més immediat; el barri. També es podrà visitar l'exposició de Badalona-Lesbos, que aporta el propi institut. L'alumnat del centre serà l'encarregat de guiar les visites adreçades a escoles i a grups de l'entorn.


+INFO

IV Fira Inicia't

El Port de Badalona organitz la Fira Inicia't i informa que les dues jornades orientades als centres de secundària són el dilluns 8 i el dimarts 9 d’abril en horari de matí i de tarda. Si es vol programar una visita cal enviar un correu a: events@marinabadalona.cat indicant el nom del centre, curs i número d'alumnes, dia i hora de peferència, i un contacte del professorat de referència per a concretar l’activitat.
 
+INFO

Amb ulls de dona

Amb motiu del 8 de març (Dia de la Dona) es va presentar l’Auca de la història amb ulls de dona i un documental. Aquesta iniciativa ha estat promoguda pel Servei de Feminisme de l’Ajuntament de Badalona i ha comptat amb la participació de nens i nenes de les escoles de primària.
+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain