Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
31. 1a quinzena de març de 2019

Sororitat: lligam estret entre dones basat en el compartiment d'experiències, interessos, preocupacions, etc..
termcat

Fira de l'Ensenyament

La Fira de l’Ensenyament vol donar a conèixer les sortides professionals i els itineraris de les diferents especialitats tot donant visibilitat a l’oferta de formació complementària existent a la nostra ciutat. La Fira està adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, de batxillerat, de cicles formatius, a les famílies i a persones interessades. L’edició d’enguany es celebra el 6 i 7 de març al Centre Cultural l’Escorxador. El 5 de març a les 18:30 h, a l'Espai Betúlia, es fa l'acte inaugural amb la taula rodona “Amb veu de dona. Experiències de dones docents.”


+INFO

Badaorientació

Aquesta es una activitat del Badasport que es fa el dia 15 de març al Turó d'en Caritg. Consisteix en diferents proves d'orientació en les que hi participaran alumnes de 4t de primària de 34 escoles de la ciutat.


+INFO

Portes obertes

Ja es poden consultar les jornades de portes obertes dels centres educatius de Badalona.


+INFO

Cooperatives escolars

Les 13 cooperatives escolars dels alumnes dels centres Alexandre Galí, Badalonés, Ítaca, Joan Coret, Llorens Artigas, Miguel Hernández i Pau Picasso, es presenten el dia 7 de març a l'Ajuntament i entren per registre la sol·licitud per posar una parada en el mercat dels Encants de Montigalà, el 24 de maig.
+INFO

Racó de famílies

El dia 7 de març a les 18 h es porta a terme una xerrada a la Biblioteca de Can Casacuberta on es donaran consells de bons hàbits per a la conducció amb infants.

Elecció del dimoni

Un grup de nois i noies representants del Consell dels Infants de Badalona (CIB) van participar en l’elecció del dimoni 2019.
+INFO

Esport Blau escolar

L'escola Badalona Port inicia aquesta primavera la participació de centres de la ciutat en el Programa Esport Blau que promou la Federació i l'Escola Catalana de Vela. Aquest programa, adreçat a l'alumnat de 5è, compta amb la implicació del professorat d'educació física, de l'equip docent i de l'AMPA i famílies de l'escola; i amb la participació del Port de Badalona, de l'Escola de Vela de Badalona i dels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament.


+INFO

Taller de màgia

El 12 de març clou el taller de formació per a mestres i educadors/es a càrrec d’Enric Magoo i Magic Sergio. En aquest taller es descobreix com els jocs de mans són una eina per millorar les competències comunicatives, d’autonomia i iniciativa personal.


+INFO

Trobada del CIB

El 13 de març es celebra la propera Trobada del CIB al Centre Cívic La Salut, a les 17.30 h. Els nois i noies representants acordaran el nom de la nova escola bressol municipal i parlaran sobre les Festes de Maig i els actes de celebració del 15è aniversari del CIB.


+INFO

Mobilona

La Mobilona, 2a diada de l’Educació Viària a Badalona que s'adreça a l'alumnat de 3r de primària, es celebra el 20 de març de 10 a 12 h a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes. Està organitzada per la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona i hi participen diferents centres educatius, l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana, la Xarxa de Bibliotèques Municipals, el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i altres serveis i entitats ciutadanes.


+INFO

Trobada XEN21

La Xarxa d'Escola Nova 21 fa una nova trobada el 21 de març a l'escola Primavera, en la que hi participen aquests centres: Antoni Botey, Arrels Esperança, Baetulo, Badalonès, Garbí Pere Vergés, Jesús Maria, Josep Carner, Lola Anglada, Lluís Millet, M. D. de l’Assumpció, Primavera i Salvador Espriu. En aquesta trobada se seguirà treballant sobre l'avaluació en relació a la Rúbrica de canvi que ha impulsat el programa d'EN21.


+INFO

Festa del dibuix 2019

La Festa del Dibuix és una trobada oberta a la participació de tota la ciutadania, on cada any s’ofereixen tallers gratuïts situats al llarg del parc per gaudir de la creativitat enmig de la natura. Enguany es proposa que tothom pugui participar creant-la, i per això durant les properes tres setmanes es recolliran les propostes mitjançant el formulari que trobareu a +info.


+INFO

A la plaça!

Podeu consultar el Programa d'activitats de dinamització de l'espai públic per a la convivència, de Badalona Sud, fins el 23 d'abril.
 
+INFO

IV Fira Inicia't

El Port de Badalona organitz la Fira Inicia't i informa que les dues jornades orientades als centres de secundària són el dilluns 8 i el dimarts 9 d’abril en horari de matí i de tarda. Si es vol programar una visita cal enviar un correu a: events@marinabadalona.cat indicant el nom del centre, curs i número d'alumnes, dia i hora de peferència, i un contacte del professorat de referència per a concretar l’activitat.
+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain