Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
30. 2a quinzena de febrer de 2019

La democràcia ha de néixer de nou a cada generació i l'educació n’és la llevadora.
John Dewey

CINC

Dissabte 16 de febrer comença un nou cicle de cinema infantil en català (CINC). Aquest nou cicle porta 5 pel·lícules per a tots els públics a l'OCine del Màgic Badalona, pel·lícules familiars i per a tots els públics per distreure els nens les tardes de dissabte.


+INFO

Exposició Enric Sió

Dimarts 19 de febrer s'inaugura l'exposició del dibuixant EnricSió a les 19 h a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme.


+INFO

Toquem Contes

El Conservatori de Badalona ofereix als alumnes de 4t de primària l’oportunitat de participar com a espectadors en uns concerts especialment concebuts per desvetllar en els infants l’interès per la música. Amb aquest concert es vol aproximar la música als nens en els seus diferents estils i gèneres. Els concerts tindràn lloc al Teatre Principal el dia 19 de febrer a les 9.30 h i a les 11 h.


+INFO

El Certificat digital

Donada la necessitat que les AMPA obtinguin el certificat digital per a diferents gestions administratives, es facilita una formació que es fara el dimecres 20 de febrer de 15.30 a 17 h a la sala d'actes de l'edifici del Viver (Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12) La formació  serà conduïda per Albert Barenys, cap del departament de Participació ciutadana. Inscripcions: fpaneque@badalona.cat o bé al telèfon 93 483 26 57.
 

Adolescents: Movem fitxa!

Dimecres 27 de febrer de 17.30 a 19.30 h es fa una xerrada sobre l'adolescència i els canvis que comporta, adreçada a totes les famílies amb infants que fan 6è de primària o ESO. La xerrada va a càrrec de Roser Sellés, COACHING&PNL i es fa a l'Institut Pau Casals (Av. Lloreda, 16-30) Inscripcions: fpaneque@badalona.cat o bé al telèfon 93 483 26 57.
 

El blog de la TIAB

Com estava previst dins el pla de treball que es va aprovar en el darrer plenari de la TIAB, i dins de l'estratègia comunicativa de la Taula, es posa en marxa el blog de la TIAB. Podeu accedir a: www.tiab-badalona.cat


+INFO

(Des)generant-nos

Des de la Comissió d’Infància i Joventut del Pla Educatiu d’Entorn de Llefià la Salut, i conjuntament amb el Centre d’Atenció i Recursos per a Dones (CRAD), s’està portant a terme el cicle de tallers (Des)generant-nos, adreçat a adolescents i joves de 12 a 18 anys per treballar temes de gènere.
Hi participen: Casal dels Infants, Centre Obert ISOM, Fundació Salut Alta, Fundació Catalunya La Pedrera, PIDCES Badalona i els Instituts Baetulo, Barres i Ones i Enric Borràs.

Nous Instituts escola

Les escoles públiques de primària Baldomer Solà, Rafael Alberti i Sant Jordi passen a ser Instituts escola, a partir del curs 2019-2020.
+INFO

Convocatòria Premis CAC

La XVI edició dels Premis el CAC a l'escola està convocada! El Consell de l'Audiovisual de Catalunya convoca anualment aquest premi amb l'objectiu de fomentar l'educació en comunicació a les escoles. Hi poden participar tots els centres públics i privats de Catalunya en tres categories diferents.


+INFO

1r Congrés Educació Pública de Catalunya

El Primer Congrés d’Educació Pública de Catalunya vol articular un marc de coordinació, reflexió i intercanvi entre tots els centres educatius públics de Catalunya per fer-se present socialment i definir propostes alternatives als reptes de transformació educativa. El grup promotor anima als centres educatius a participar en la seva organització. I a persones i entitats a col.laborar en qualsevol tasca que organitzi el Congrés.


+INFO

Educació 360 a temps complet

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain