Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
29. 1a quinzena de febrer de 2019

El camí del progrés no és ni ràpid ni fàcil.
Marie Curie

TIAB

A partir de la fase 2a del Projecte “Cercles de coneixement” desenvolupat per la TIAB amb l’objectiu d'incorporar la mirada i la veu dels infants, adolescents i famílies en el procés de coneixement de la seva realitat i necessitats s’han elaborat dos documents. Els podeu consultar aquí:


+INFO

BADACORFBOL

Durant els dies 11, 12, 13, 14 i 15 de febrer es fa el Badacorfbol a la Zona Esportiva de Can Cabanyes. Hi participen nois i noies de 6è de primària. El corfbol es basa en els principis de la cooperació, la no violència, la no especialització, l’habilitat i la coeducació. És un dels exemples més clars de les possibilitats d’evitar la segregació per sexes a l’esport.  
+INFO

CONFERÈNCIA

Coincidint també amb el Dia Internacional de la Dona i la Ciència, el dimarts 12 de febrer a les 10 h, a l'auditori de l’Hospital Germans Trias i Pujol, es fa una conferència adreçada a l'alumntat de secundària, amb un triple objectiu: divulgar la recerca en VIH / SIDA, incidir en la prevenció de la infecció i fomentar vocacions científiques entre els estudiants.


+INFO

EDUCACIÓ 360 A TEMPS COMPLET

El Ple de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360 a temps complet.


+INFO

19è FESTIVAL DE MÀGIA

Aquest any es celebra el 19è Festival Internacional de Màgia, Memorial Li Chang!. Aquest és un Festival transversal on hi trobareu espectacles, xerrades i tallers de màgia per seguir creant escola i afició.
 
+INFO

DE LA TROBADA DEL 23 DE GENER

Dimecres 23 de gener ha tingut lloc una nova trobada del CIB. S'ha acordat el procés per determinar el nom de la nova escola bressol municipal i el del debat sobre infància i ciutat en relació a les eleccions municipals de maig. També es va fer una pluja d'idees sobre els actes de celebració dels 15 anys del CIB.


+INFO

MANIFEST DEL DENIP

Ja es pot conèixer el manifest que els nens i nenes de les escoles Joan Llongueras, Lola Anglada, López Torrejón, Miguel Hernández i Ventós Mir van fer i llegir el 30 de gener del 2019.
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain