Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
27. 2a quinzena de desembre de 2018

"Volem que tothom tingui els drets humans, i que els diners del món estiguin ben repartits. Us demanem que no hi hagi guerres. Volem un món de pau. Per a complir aquests desitjos, creiem que si tothom posa un granet de sorra, farem una gran platja entre tots."
Del Consell dels Infants de Badalona als Reis d'Orient

La carta del CIB als Reis d'Orient

Amb les idees de molts nens i nenes de les escoles i centres socieducatius del Consell dels Infants, ja està escrita la carta del CIB als Reis d'Orient.


+INFO

Mapping Forjadors de la Festa

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona organitza la 2ª edició de mapping amb Scracht sobre cultura popular Forjadors de la Festa a la Façana. Per tal d’aportar tota la informació sobre el projecte, es convoca una trobada per a qui hi pugui estar interessat, dimecres 19 de desembre, a les 17.30h, al CRP de Badalona.


+INFO

Cavalcada dels Reis d'Orient

Un any més se celebrarà la Cavalcada dels Reis d’Orient amb una comitiva que recorrerà els carrers de la ciutat i que comptarà amb la presència de les tradicionals carrosses dels Reis amb els turnemis.
+INFO

Parc lúdic i esportiu de Nadal

Del 24 al 31 de desembre (excepte els dies 25 i 26) al Complex Esportiu Municipal Montigalà es porta a terme aquesta activitat, adreçada a infants de 3 a 12 anys i dinamitzada per professionals de l’esport i el lleure. Es faran aquestes activitats: esports d’equip, esports individuals, esports amb implements, jocs lúdics i esportius i tallers.
 
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain