Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
26. 1a quinzena de desembre de 2018

L’ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor.
Howard G. Hendricks.

Cantada de nadales

El dijous 13 de desembre, a les 19 h, s'inaugura el Pessebre de la Pl. de la Vila amb una cantada de nadales a càrrec de cors de l'escola Mercè Rodoreda i del Conservatori Professional de Música. En acabar, a la Sala El Refugi, s'inaugurarà, també, la 20ª Mostra de Pessebres organitzada per Amics del Pessebre de Badalona.


+INFO

La Carta del CIB als Reis Mags d'Orient

Els nois i noies de les escoles i centres socioeducatius del Consell dels Infants han començat a pensar i escriure la carta que enviaran als reis mags d’Orient. Nois i noies representants del CIB van participar fa uns dies en l'acte de celebració del Dia dels Drets dels Infants i a la Microjornada de la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona, Tirem pels drets!, celebrada el 28 de novembre a l'Espai Betúlia.


+INFO

Nadal a les Biblioteques

De l’11 al 20 de desembre es portaran a terme els tallers de construcció de fanalets a les diferents biblioteques de Badalona. Aquesta activitat pretén que tothom pugui tenir el seu fanalet per anar a esperar Ses Majestats d’Orient i il·luminar-los a l’arribada la Nit de Reis. D’altra banda del 12 al 27 de desembre es fa la narració del conte ‘El fanalet d’en tasi i crida als reis’.
+INFO

Parc lúdic i esportiu de Nadal

Del 24 al 31 de desembre (excepte els dies 25 i 26) al Complex Esportiu Municipal Montigalà es porta a terme aquesta activitat, adreçada a infants de 3 a 12 anys i dinamitzada per professionals de l’esport i el lleure. Es faran aquestes activitats: esports d’equip, esports individuals, esports amb implements, jocs lúdics i esportius i tallers.
 
+INFO

Badalona ciutat educadora

L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain