Butlletí no sé què sobre temes no sé cuantos. blah blah blah. ? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
6. 1a quinzena de desembre de 2017
"L'educació no canvia el món, canvia a les persones que van a canviar el món"  
Paulo Freire
 Festa de nadal del LECXIC 
El dimecres 13 de desembre es farà la Festa de nadal del projecte LECXIT, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto, a partir de les 17.30 h. Els protagonistes d’aquest acte són els infants, els voluntaris, les famílies i els mestres implicats en el projecte. La festa començarà amb els millors desitjos  de la mà dels infants i els seus padrins lectors i  continuarà amb l’espectacle ReBOOOMbori de Roger Canals que farà ballar a tothom a ritme nadalenc!

Cantada de nadales
Les corals de les escoles Alexandre Galí, Llibertat i Miguel Hernández, juntament amb el Cor de joves i el Quintet de metalls del Conservatori Professional de Música de Badalona faran, el dimecres 13 de desembre, a les 19 h, a la Plaça de la Vila, la cantada de nadales prèvia a la inauguració del Pessebre. Aquestes tres corals formen part del projecte que impulsen vuit escoles de la ciutat, el Conservatori, l’Orfeó Badaloní i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.
 
+INFO
Mireia i Sula film premiat
Aquest film fet pels nois i noies de 6è del curs 2016-17 de l’escola Rafael Alberti ha estat premiat com a millor curtmetratge de primària en el Festival Las otras miradas a Donostia, moltes felicitats! L’escola Rafael Alberti forma part del projecte Cinema en curs que impulsa A bao a qu.  

+INFO
 La carta del CIB als Reis Mags d’Orient 
Els nois i noies dels centres del Consell dels Infants han començat a pensar i escriure la carta que enviaran als reis mags d’Orient i que es gravarà i emetrà des de la Televisió de Badalona. En el darrer Plenari del CIB també es va acordar atendre l’encàrrec de l’alcaldessa en relació a  que el CIB participi en el disseny i procés de realització de la renovació de les zones de joc infantil de la ciutat. Podeu llegir aquests i altres acords a l’acta del Plenari.

+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora. 
Carta de Ciutats Educadores.    
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat