Butlletí no sé què sobre temes no sé cuantos. blah blah blah. ? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
5. 2a quinzena de novembre de 2017
"La cultura ens fa riure i ens encongeix el cor. Ens sacseja i ens emociona. Ens obre les portes d'altres mons i els ulls a la realitat. Ens fa més crítics, més ben informats, més oberts, més intel-ligents. Més lliures."  
Time Out
 Setmana de la Ciència 2017 
Fins el 19 de novembre se celebrarà la Setmana de la Ciència a Badalona amb un conjunt d’activitats ben diverses.

Plenari del Consell dels Infants
El dimecres 15 de novembre es farà el 1r Plenari del CIB d’aquest curs, a les 17.30 h, en el Museu. Estarà presidit per l’alcaldessa i per la regidora de Badalona Educadora i comptarà amb la participació de 64 nens i nenes representants dels 31 centres escolars, socioeducatius i d’esplai que formen part del CIB actualment.
 
+INFO
Jornada Emprenedoria Jove
El divendres 17 de novembre es farà la Jornada d’Emprenedoria Jove, de 9.30 a 13.30 h, al BCIN. Organitzada pel Departament de Joventut, El Badiu Jove, l’IMPO, Promoció Econòmica i el Servei d’Educació de l’Ajuntament, comptarà amb  diferents  ponències i la comunicació d’experiències personals i empresarials adreçades a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius dels centres de secundària de la ciutat.
Més informació:
Contacte i inscripció: 
Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona 93 483 26 77  


 Dia dels Drets dels Infants 
El 20 de novembre se celebra el 28è aniversari de la Convenció de les Nacions Unides pels Drets dels Infants. Aquest dia, els nois i noies del CIB llegiran el Manifest del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya i del CIB, a les 18 h, a la Pl. de la Vila.

+INFO
BADASPORT 2017-18
Del 20 al 24 de novembre es farà el BADATLETISME, primera activitat del BADASPORT 2017-18, organitzada pel Grup de treball de Mestres d’educació física, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona. Aquest curs participen en el BADASPORT 6.531 nens i nenes de 34 escoles de la ciutat. 
 
+INFO
Dia Internacional de la Ciutat Educadora
El dijous 30 de novembre, a les 18 h, en el Conservatori Professional de Música de Badalona és farà un acte que comptarà amb la conferència Badalona ciutat educadora: principis i reptes, a càrrec de Joan Manuel del Pozo, filòsof, Síndic de la UdG i exconseller d'Educació i Universitats. L'acte clour&agrave amb un breu concert a càrrec d’alumnes del Conservatori.
Més informació i inscripció:
Servei d’Educació de l’Ajuntament de
Badalona: 93 483 27 75
servei_educacio@badalona.cat  

+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat