Butlletí no sé què sobre temes no sé cuantos. blah blah blah. ? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
3.1a quinzena d'octubre de 2017
La ciutat només es pot construir de manera justa i equitativa a partir del coprotagonisme, de la participació activa dels nens i les nenes en la configuració de la vida quotidiana de la ciutat.
Ricard Gomà
PS: en aquest sentit, del que va passar ahir se n'hauria de parlar avui a totes les escoles i instituts.

LECXIT. VOLS SER VOLUNTARI O VOLUNTÀRIA?

LECXIT és un programa promogut per la Fundació Jaume Bofill amb l’objectiu d’incrementar l’èxit educatiu dels infants a través de la millora de la seva comprensió lectora. Funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen els infants en la lectura amb una tutoria individual per setmana. El projecte, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn, estableix vincles amb entitats, serveis i agents comunitaris de l'entorn de cada l'escola.

LECXIT es va iniciar a Badalona fa quatre anys i aquest curs ja són quatre les escoles acollidores del projecte: Antoni Botey; Josep Carner, Montigalà i Pere de Tera. També s’han implicat quatre instituts i centres de secundària que hi adrecen joves: Jesús Maria, Júlia Minguell, SI Badalona i Ventura Gassol.

Si vols participar com a voluntari/ a del projecte: 93 483 29 61 (matins) lecxitbadalona@gmail.com

LLEGIR MÉS
1a Trobada del CIB  
El dimecres 18 d’octubre, a les 17.30 h, al Centre Cultural El Carme,  es farà la 1a Trobada dels nois i noies representants de tots els centres que en formaran part aquest curs. (*centres per confirmar). En el cas que tots els que ho estant valorant confirmin la seva participació, el CIB seguiria creixent i passaria de 26 a 34 centres aquest curs. El termini d’inscripció encara és obert.
En aquesta Trobada s’acollirà als nous representants, es prepararà l’ordre del dia del primer Plenari del CIB (15 de nov) i les activitats a l’entorn del Dia dels Drets dels Infants (20 de nov).
 
LLEGIR MÉS
Entusiasme
“Entusiasme. El repte i l’obstinació en la Col·lecció MACBA” és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb el MACBA, i en col·laboració amb els municipis que l’acullen. L’exposició reuneix gairebé una trentena d’obres i compta amb un servei educatiu a càrrec de professionals especialistes en art i educació destinat als centres docents de la ciutat, prèvia reserva de visita a elcarme@badalona.cat.
LLEGIR MÉS
Glosa als instituts!
De Glosa i escola, cantem en català és un projecte pedagògic d’aprenentatge de les modalitats i tècniques de la cançó improvisada per tal d’incentivar l’ús de la llengua en l’àmbit escolar. La Glosa complementa el treball per a la competència lingüística i fa viure la nostra llengua com quelcom motivador i divertit. El taller està dinamitzat pels músics Carles Belda i Rafalito Salazar, en una combinació de la recuperació de les bases del cant   improvisat, amb una introducció clara a la mètrica i rima amb sons de rumba del Maresme.
A qui s’adreça: alumnat de 3r i 4t d’ESO d’instituts
Calendari: 1r trimestre, tallers de 2 h/grup classe.
Lloc: al mateix institut
Inscripció i contacte: gratuïta,
93 321 18 03 amartinez@plataforma-llengua.cat fins l’11 d’octubre
Promou / organitza: Plataforma per la Llengua
Hi col·labora: Ajuntament de Badalona, Diputació de Barcelona i CRP
LLEGIR MÉS
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.  
LLEGIR MÉS
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain