Butlletí no sé què sobre temes no sé cuantos. blah blah blah. ‌ ‌

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
2.2a quinzena de setembre de 2017
Per educació no entenc només allò que passa dins el sistema escolar, sinó que em refereixo al conjunt de pràctiques, relacions i situacions a través de les quals aprenem i ens formem com a subjectes capaços de relacionar-nos lliurement amb la vida. 
Marina Garcés
Camí Amic del Parc 
Divendres 22 de setembre s’inaugura el Camí Amic del Parc, promogut per les escoles Artur Martorell i Lola  Anglada, el Consell de  la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic, i l’Ajuntament de Badalona. A la tarda els grups de 3r i 4t faran un passeig cercavila per dos itineraris i a partir de les 16.30 h,  en el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es farà la festa d’inauguració d’aquest primer Camí Amic de la Xarxa de camins escolars de Badalona.
Arts i escola 2017-18
Ja es pot consultar la guia Arts i escola 2017-18 que inclou 40 activitats adreçades a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat, promogudes per diferents serveis i entitats, en relació a l’arquitectura, les arts plàstiques, el cinema, la literatura, la música, la dansa, el teatre i les arts integrades. Aquesta  guia forma part també de la Guia d’Activitats educatives 2017-18
LLEGIR MÉS
El Consell dels Infants 2017-18
Està obert el procés d’incorporació de nous centres escolars, socioeducatius i d’esplai al Consell dels Infants de Badalona.
El dimecres 20 de setembre, a les 12.30 h, al Viver, es fa una reunió informativa sobre els seus objectius i funcionament oberta als centres que ja en formen part i als nous que s’hi vulguin vincular.
LLEGIR MÉS
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora. 
Carta de Ciutats Educadores.
   
LLEGIR MÉS
Del Clip a l’e-clip!  
L’any 1980 es va publicar el primer Clip fet, en uns primers anys, per un grup de mestres de diferents escoles i l’Institut Municipal d'Educació de l’Ajuntament de Badalona.
 
L’e-clip és un butlletí quinzenal que informa dels projectes i activitats educatives que es fan a la ciutat, amb l'objectiu de servir a la idea i a l'acció de Badalona com a ciutat educadora.  
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Enllaços d'interés
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain