? ?

Clica aquí si no pots veure bé aquest correu

e-clip Butlletí d'Educació
12. 1a quinzena de març de 2018
a propòsit del 8 de març:
El món no pot permetre's la pèrdua dels talents de la meitat de les persones, si estem aquí per resoldre la multitud de problemes que ens preocupen.
Rosalyn Yalow
Fira!
El divendres 2 de març torna la Fira! Consulteu el programa d’activitats i expositors
+INFO
Les cooperatives escolars visiten l'Ajuntament
Les 10 cooperatives escolars dels alumnes de 5è de les escoles Alexandre Galí, Badalonès, Joan Coret, Llorens Artigas i Miguel Hernández, es presenten a l'Ajuntament i entren per registre la sol·licitud per posar una parada en el mercat dels Encants de Montigalà els dies 25 de maig i 8 de juny. L'acte s'iniciarà en el Teatre Principal, a les 10 h i comptarà també amb la participació de representants de Triodos Bank i de La Sargantana Cooperativa.  
+INFO
Concert de Música Moderna
Dijous 8 de març es farà el darrer concert pedagògic d'aquest curs, en el Teatre Principal i en dos passis, adreçat a nois i noies de 6è i que organitza el Conservatori Professional de Música de Badalona, en aquest ocasió dedicat als orígens i evolució de la música moderna.
 
+INFO
Ara va de Badaorientació
Divendres 9, en el Turo Caritg, prop de 1300 nois i noies de 4t de les 34 escoles que participen aquest curs en el Badasport faran mil i una proves d'orientació i esportives en el Badaorientació. El Badasport està organitzat pel Grup de Mestres d'educació física de Badalona.
 
+INFO
IITrobada Esportiva i Festiva d'AMPAs

Tindrà lloc el proper 10 de març al Parc de les Muntanyetes. És fruit del treball conjunt i la implicació de les associacions de mares i pares d’alumnes de les escoles Montigalà, Joan Miró, Miguel Hernández i Pau Picasso, amb la col·laboració de diferents entitats com CD Los Planos Skate Plaça, Av Montigalà, AMPA IES Pau Casals, l’Ambulatori de Montigalà - Apenins (BSA), la Regidoria del Districte 2 i els Tècnics del Pla Educatiu d’Entorn (Educació) i del Pla de Desenvolupament Comunitari (Serveis Socials) del districte. Aquesta activitat s’emmarca dins la Comissió Educativa que està coordinada per tècnics d’aquests dos plans

 
+INFO
Trobada del CIB
El dimecres 14 de març, a les 17.30 h, es fa una nova Trobada del Consell dels Infants en el Centre Cultural El Carme. Els nois i noies representants parlaran i treballaran sobre el funcionament i les tasques del Consell; el procés de transformació dels espais de joc; la carpa del CIB en la Fira de S. Jordi, i sobre El Dimoni i els jocs dels Forjadors de les Festes de Maig.
 
+INFO
Prova Cangur
El dijous 15 de març es farà la Prova Cangur d'exercicis matemàtics, en aquest dia, per a l'alumnat de secundària. Aquest any hi participen 17 centres de Badalona, amb un total de 360 alumnes de 4t d'ESO i batxillerat. Dels 17, 6 centres faran la prova, pel matí, en el Centre Cívic La Salut.
 
+INFO
Preinscripció P3 i 1r d’ESO
El dijous 15 de març, a les 17:30h, en el Centre Cívic La Salut, es farà una xerrada informativa adreçada a les famílies sobre la preinscripció per a P3 i 1r d’ESO del curs 2018-19.
Organitza: FAMPAS
Hi col·labora: Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i Inspecció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
+INFO
Daniel Nomen, professor i poeta
El dijous 15 de març, a les 19.30 h, es fa un nou homenatge a Daniel Nomen. Fa uns dies va ser a La Llauna, el seu institut, ara a l'Espai Betúlia amb la participació de Toni Cotet, escriptor i professor; Martí Noy, poeta; l'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; Odile Arqué, poeta, Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona; i la presentació de Carles Tornero, periodista.
 
+INFO
Badalona ciutat educadora
L’Ajuntament de Badalona es va adherir, l'any 1990, al moviment internacional de ciutats educadores assumint el compromís de fomentar i seguir avançant en la idea i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.
 
+INFO
Comparteix l'e-clip!
Facebook Twitter Correu electrònic
Edita:
Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona servei_educacio@badalona.cat


This email was sent to servei_educacio@badalona.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
AB · carrer · Badalona, B 08955 · Spain