Twitter Facebook Instagram Youtube

Fem cine! celebra la seva 5a edició el dimecres 14 de juny, de 10 a 12 h, a l'Institut escola Rafael Alberti amb la projecció de documentals i curts fet per l'alumnat del centre i amb una Sessió de FILMETS.

Aquests curts s'ha fet en el marc del projecte Cinema en curs que promou A bao a qu, una entitat especialitzada en l'educació audiovisual i en l'aprenentatge i ús del cinema a nivell escolar. Aquest projecte compta amb la participació de professionals del cinema que s'apropen a les escoles i formen i assessoren als nois i noies en la realització dels seus propis projectes cinematogràfics. Cinema en curs és un programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts iniciat el 2005 a Catalunya i que actualment també es desenvolupa a Galícia, Madrid, Argentina i Xile. De la mà de persones vinculades al món del cinema (realitzadors, guionistes, directors de fotografia, muntadors, etc.) que treballen juntament amb un equip de docents del centre, al llarg de tot un curs i en horari escolar, els alumnes s’apropen al cinema, tant a partir del visionat de pel·lícules com de la pràctica creativa.

En aquesta matinal de cinema també es projecten una selecció de curts d'animació de FILMETS. Fem cine! vol esdevenir l’acte de cloenda de totes les iniciatives escolars vinculades a l’aprenentatge del cinema que es fan al llarg del curs a la ciutat.


Fem cine! està organitzat per l’Institut escola Rafael Alberti i el Servei d'Educació de l’Ajuntament de Badalona. Compta amb la col·laboració d'A bao a qu, del Consell dels Infants de Badalona i de FILMETS Badalona Film Festival.

Fitxers relacionats